Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Hebban Proza Pitch #1 bij Barts Boekenclub - editie 2016

In Hebban Proza Pitch kunnen schrijvers in filmpjes van 2 minuten (de 'elevator pitch') hun boek onder de aandacht brengen van lezers. Het is een vast item tijdens Barts Boekenclub in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. In de eerste editie van 2016 pitchte Marco Rooth, Maurits de Bruijn en Judith Eykelenboom hun nieuwste boeken.


Dronk van Marco Rooth

Marco Rooth (1952) is beeldend kunstenaar en ontwerper van decors voor tv en film. In 2004 krijgt hij voor de film De Dominee een Gouden Kalf voor het beste Production-design. In 2010 lukt het hem, met behulp van de Jellinek, om te stoppen met drinken. Dronk schreef hij ook om anderen aan te moedigen zijn voorbeeld te volgen.

Dronk is verschenen bij uitgeverij Brandt.

De achterkant van de zon van Maurits de Bruijn

Maurits de Bruijn (1984) werkt als journalist, copywriter en beeldend kunstenaar. Stukken van zijn hand verschenen in o.a. de Volkskrant en Mister Motley . Zijn beeldend werk werd tentoongesteld in Amsterdam, São Paulo en Tel Aviv. Zijn debuutroman Broer werd zeer lovend ontvangen door pers en publiek.

De achterkant van de zon is verschenen bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.

Biefstuk van Judith Eykelenboom

Judith Eykelenboom (1983) wilde na haar studie journalistiek geen journalist worden, maar schrijver. Ze belandde op de schrijversvakschool en voelde zich meteen als een vis in het water. Met haar debuutroman Biefstuk bewijst Eykelenboom dat ze de goede keuze gemaakt heeft.

Biefstuk is verschenen bij uitgeverij Prometheus. Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Proza Pitch #1 bij Barts Boekenclub - editie 2016

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken