Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Proza Pitch met Marloes Kemming

De laatste Hebban Proza Pitch tijdens het literaire avondprogramma 'Barts Boekenclub' in het Betty Asfalt Complex is achter de rug. Een schrijver kreeg 2 minuten om haar nieuwe boek te presenteren aan het publiek volgens de beproefde 'elevator pitch' methode. In de laatste aflevering van dit seizoen: Marloes Kemming.

Marloes Kemming is schrijver en communicatieadviseur. Ze reisde jarenlang als backpacker de wereld rond en woont nu in Amsterdam. In november 2015 kwam haar debuutroman Het kleine leven van Norbert Jones uit bij Xander Uitgevers. Hiermee won ze de Coffeecompany Book Award 2015, een debuutprijs voor een niet gepubliceerd manuscript.

Benieuwd geworden naar Het kleine leven van Norbert Jones? Je kunt je tot maandag inschrijven voor een Hebban Debuten Leesclub waarbij je kans maakt op een exemplaar van het boek plus deelname aan de leesclub.

De beste Hebban Proza Pitch...

... wordt beloond!

In december kan er gestemd worden op alle Hebban Proza Pitches die plaatsvonden bij Barts Boekenclub. De auteur met de best gewaardeerde pitch wordt uitgenodigd om in 2016 aan te schuiven bij Bart tijdens een van de nieuwe afleveringen van Barts Boekenclub. Kijk op de Hebban Proza Pitch-pagina voor meer informatie.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Hebban Proza Pitch met Marloes Kemming

Gesponsorde boeken