Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban zoekt proza pitchers voor Hebban Live!

door Hebban Crew 1 reactie
Ben jij debutant en wil je jouw boek onder de aandacht brengen van een groot lezerspubliek? Schrijf je dan nu in voor de Hebban Proza Pitches tijdens Hebban Live op zondag 30 september bij boekhandel Donner in Rotterdam en wie weet pak jij daar wel hét podium voor veelbelovend schrijftalent!

Op 30 september viert Hebban de tweede editie van Hebban Live! bij boekhandel Donner in Rotterdam. Tijdens dit lezersevenement worden de Hebban Debuutprijs 2018 en de Hebban Clubprijzen uitgereikt én is de bekendmaking van de Hebban 1000!  

Ook is er ruimte voor het publiek om kennis te maken met nog meer schrijftalent via de Hebban Proza Pitches. In twee minuten tijd - volgens het principe van de elevator pitch - mag de debutant zijn of haar debuut onder de aandacht brengen van het publiek. De deelnemers worden daarnaast kort geinterviewd door Hebban-redacteur Soraya Vink.  

Wat is een elevator pitch?

Een elevator pitch (elevator = lift; pitch = verkooppresentatie), heel soms ook elevator speech genoemd, is een presentatiewijze van een idee voor een product, service of project. De naam geeft de tijdsduur weer waarin een lift van de onderste naar de bovenste verdieping gaat, in ongeveer 30 seconden tot 2 minuten.

Bron: Wikipedia

Meld je aan!

Wil jij dat plekje op het podium innemen, naast de eerder aangekondigde debutanten Erik Betten (Quarantaine) en Nadine Swagerman (Eén waarheid) vul dan je onderstaand formulier in.

Dit doe je vóór maandag 17 september. Winnaars krijgen uiterlijk 21 september bericht.

 

Fill out my online form.

Hebban Live

Op 30 september viert Hebban de tweede editie van Hebban Live! bij boekhandel Donner in Rotterdam. Tijdens het lezersevenement worden de Hebban Debuutprijs 2018 en de Hebban Clubprijzen uitgereikt én is de bekendmaking van de Hebban 1000! Lees hier meer, bekijk het volledige programma en meld je aan via Facebook (optioneel). Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban zoekt proza pitchers voor Hebban Live!

 

Gesponsorde boeken