Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Hebban Reading Challenge #4 - Lees eens wat anders

door Hebban Crew 6 reacties
In de Hebban Reading Challenge 2019 hebben we twaalf thema's voor je, waarvan we er elke maand eentje uitgebreid behandelen om jou te inspireren bij je keuzes. In april stappen we uit onze comfort zone met 'Lees eens wat anders', al jaren het vaste thema in deze maand op Hebban. Vind je het lastig om een boek voor deze categorie te vinden? Schakel de Hebban Boekentipper in!

Reading Challenge 2019 | De thema's: jan-jun, jul-dec | Top 100 gelezen | Top 100 voorgenomen | FAQ | XXL Checklist

Download de Hebban Reading Challenge XXL Checklist

April - Lees eens wat anders

Deze maand is al jaren de maand waarin we onszelf uitdagen tot het lezen van een boek dat we normaal niet zouden oppakken. Een ander genre, een andere auteur, een andere sfeer. Je kunt hier de Boekentipper voor inzetten en in de toelichting expliciet vragen om een genre dat je normaal niet leest (en laat dan meteen even weten welke genres juist wel favoriet zijn). Maar je kunt ook een vriendin of vriend die een heel andere smaak heeft eens vragen wat zij jou zouden willen aanraden. Spannend!

De Hebban Crew doet het ook in april, eens wat anders lezen. Volg ze in dit spannende avontuur en zoek ook iets dat je normaal niet leest. Wie weet wat je ontdekt aan nieuwe voorkeuren en smaken.

De Hebban Boekentipper

We begrijpen dat het best heel lastig kan zijn om een boek te vinden dat je normaal niet zo snel zou oppakken én liefst nog leuk gaat vinden ook. Hebban helpt je daarbij, via de Hebban Boekentipper. Heb je geen idee wat je moet kiezen voor deze categorie? Vraag een persoonlijke leestip aan via de Hebban Boekentipper. De Hebban redacteuren, recensenten, genreclubleden, lezers én een aantal boekverkopers zitten voor je klaar om je te verrassen met mooie leestips búiten je comfort zone.

Zo werkt het

  1. Om gebruik te maken van de Hebban Boekentipper heb je enkel een (gratis) account op Hebban nodig.
  2. Vertel ons welke drie boeken tot jouw favorieten behoren
  3. Vertel in de toelichting iets over de genres die je graag leest, noem de genres die je normaal niet leest en vertel wat je zoekt in een boek. Vergeet niet in de toelichting te zetten dat je een leestip zoekt voor 'Lees eens wat anders'. 
  4. Kies een hulplijn en de specialisten bedenken een passende en vooral verrassende boekentip voor de 'Lees eens wat anders'-themamaand! Je kunt binnen enkele werkdagen een reactie verwachten.
  5. Deel jouw leestip. Heb je jouw tip ontvangen en het geadviseerde boek in huis gehaald of zelfs al gelezen? Bespreek je Boekentipper-ervaring met andere lezers in Hebban Topics. Of schrijf een blog over jouw 'Lees eens wat anders'-ervaring.

 

Naar de Hebban Boekentipper 

Lees meer ...

Bekijk het januari-thema: Lees een boek dat je getipt is door de Hebban Boekentipper.

Bekijk het februari-thema: Lees een populair leesclubboek

Bekijk het maart-thema: Lees een prijswinnend boek

 


Over de auteur

Hebban Crew

2484 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Reading Challenge #4 - Lees eens wat anders