Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Reading Challenge een groot succes!

door Debbie (Hebban Crew) 8 reacties
Op zondag 6 december lanceerden we de Hebban Reading Challenge 2016. Een dag later zijn al 686 deelnemers de Challenge aangegaan, voor in totaal 33.172 boeken! Het enthousiasme voor deze uitdaging die we als community aangaan is enorm.

Je ziet het, een printscreen grijpen van de huidige stand is onmogelijk. De teller rolt maar door. Lezers zijn al druk aan het uitzoeken welke boeken ze gaan lezen voor de vijftig categorieën waarin we leessuggesties bieden. Er worden ook volop titels geroepen om elkaar te inspireren.

De Challenge begint pas op 1 januari 2016. Vanaf dat moment gaat je voortgangsbalk lopen als je een boek op 'Gelezen' zet. We hebben nog weken te gaan, maar het is duidelijk dat de voorpret bij iedereen reusachtig is. Binnenkort dan ook een artikel over de beste manier om je voor te bereiden en hoe tijd vrij te maken om te lezen. Volg de Challenge-Page om niets te missen.

Ondertussen wordt er nog steeds gebouwd aan de Challenge en zul je vaak iets nieuws zien gebeuren. Hou vooral ook de zondagen in de gaten...

Lees hier de introductie van de Hebban Reading Challenge 2016


Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

940 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Reading Challenge een groot succes!

Gesponsorde boeken