Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban stelt voor ... Aimee!

door Aimee 47 reacties
Vandaag, op maandag 28 oktober, start onze nieuwe junior redacteur Aimee van Tienoven. Met Aimee's komst zijn we weer op volle sterkte en gaan we een geweldig najaar in. Maar wie is Aimee? Ze vertelt het je zelf.

Wat is het ontzettend leuk om bij Hebban aan de slag te mogen. Na een fijn jaar met veel plezier als boekverkoper te hebben gewerkt, is dit de volgende stap in mijn literaire carrière. Ik heb communicatie gestudeerd en daarna de master Nederlandse letterkunde en het literaire veld afgerond. Dus ik kan mijn ei hier helemaal kwijt. Want hoe je het ook wendt of keert, boeken zijn mijn allergrootste liefde.

Jullie kennen me misschien al van mijn Hebbanrecensies: in ruim vier jaar heb ik een kleine vijftig recensies geschreven. Ook deed ik af en toe mee aan leesclubs, als deelnemer of als coördinator. Altijd heerlijk om boekenliefde te delen met andere enthousiastelingen! Een van de allerleukste ervaringen bij Hebban vind ik de megaleesclub van Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili. Zowel het boek als de leesclub hebben veel indruk gemaakt op mij en de andere lezers.

Dat is dan gelijk ook een van de mooiste romans die ik ooit las. En ook een van de boeken die ik gevraagd en ongevraagd aan iedereen tip. Helaas haakt de helft af bij het zien van de 1200+ pagina’s, maar echt, lees het, het is zo mooi! Ik heb vijf boekenkasten, waarvan vier met ongelezen boeken en één met gelezen boeken. Hierbinnen is alles ingedeeld op… gevoel.

Toen ik klein was genoot ik enorm van Ankie Kakiwi en Tonnie tomatensoep, en natuurlijk las ik als kind uit de jaren ‘90 ook stiekem Harry Potter onder de dekens. Ik praat liever niet over boeken die ik minder leuk vind, want dat vind ik zonde van de tijd. Het is veel leuker om mooie boeken aan te kunnen raden.

Ik hoop veel van mijn leesenthousiasme over te brengen bij Hebban!

Aimee        Over de auteur

Aimee

89 volgers
576 boeken
1 favoriet


Reacties op: Hebban stelt voor ... Aimee!

 

Gerelateerd

Over

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Z...

Hebban Spots

Het achtste leven (voor Brilka)

78 volgers

Welkom in de Hebban Spot voor het feuilleton van Het achtste leven (voor Brilka), de monumentale familieroman van Nino Haratischwili. Het Hebban Feuilleton rond Het achtste leven (voor Brilka) is...


Gesponsorde boeken