Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Vandaag app gelanceerd

door Sander (Hebban Crew) 18 reacties
Hebban.nl - de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen - biedt vanaf vandaag nog meer service aan zijn bezoekers. Alle nieuwsberichten en achtergrondartikelen zijn sinds vandaag ook beschikbaar in de Hebban Vandaag-app.

De redactie van Hebban.nl verzorgt dagelijks boekennieuws en verdieping voor Hebban Vandaag. Deze artikelen en de uitgebreide boeken-, auteurs- en recensie-database van Hebban zijn nu ook beschikbaar in de Hebban Vandaag-app. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om een persoonlijke boekenlijst te beheren. 

De app is er vooralsnog alleen voor de iPhone. Binnenkort volgt in ieder geval de Android-versie. 

Deze app werkt nog zonder Hebban-account. Het is dus nog niet mogelijk om je persoonlijke boekenplanken en bijvoorbeeld je Reading Challenge te beheren in de app. We hopen deze functionaliteit over niet al te lange tijd toe te voegen. Meld je aan voor de Lunchupdate nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Voor het gebruik van de Hebban Vandaag-app heb je geen account nodig op Hebban.nl. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple iTunes Store.

Naar de Hebban Vandaag app in de iTunes App Store 

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Vandaag app gelanceerd

 

Gesponsorde boeken