Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban verstuurt ebook prijsalerts

door Sander (Hebban Crew) 2 reacties
Na de populaire ebookprijsvergelijker zijn vandaag de eerste Hebban ebook voordeel-alerts verzonden. Hebbanleden worden via deze nieuwsbrief - als ze dat willen - automatisch op de hoogte gebracht van prijsverlagingen op boeken die ze graag willen lezen.

Ebooks duur? Ja, als je niet weet waar de ebookacties zijn, betaal je snel (te) veel geld voor een digitaal boek. Hebban scant dagelijks alle bekende ebookaanbieders, op zoek naar de voordeligste ebooks en actuele prijsverlagingen. Op de overzichtspagina’s zetten we ze op volgorde van populariteit, zodat de mooiste aanbiedingen het snelst terug te vinden zijn.

Vanaf vandaag houdt Hebban ebooklezers automatisch op de hoogte van prijsverlagingen. De alerts worden per lezer volledig op maat samengesteld. Hebban kijkt namelijk alleen naar de boeken op de persoonlijke 'wil ik lezen'-boekenplank van de lezer binnen Mijn Hebban.

Wanneer een ebook op deze boekenplank in prijs is verlaagd bij een van de ebookaanbieders, wordt de titel meegenomen in de Hebban ebook voordeel-alert. 

De Hebban notificaties, alerts en nieuwsbrieven kun je beheren in je persoonlijke instellingen binnen Mijn Hebban. Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban verstuurt ebook prijsalerts

 

Gesponsorde boeken