Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Weekopening #42: de decembergekte barst los!

door Lindy (Hebban Crew) 15 reacties
Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Lindy haar persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat ze je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite?

De verwachte boeken

(1)
Een nieuw kookboek van de Bosh!-mannen, die laten zien hoe je zonder dierlijke producten echt héérlijke maaltijden kunt maken. Ik heb thuis het eerste kookboek van dit duo liggen en wij koken daar heel regelmatig uit. Het komende kerstmenu is al getest en goedgekeurd, dus ik kan niet wachten tot we deze gezondere recepten kunnen gaan uit proberen. Ze beloven net zo snel en makkelijk en boordevol smaak te zijn, dus kom maar door. Geen slecht voornemen voor na de smakelijke feestdagen.
(12)
Deze roman lijkt me echt indrukwekkend. Naast het mooie omslag is het verhaal veelbelovend: drie vrouwen uit Kameroen (een oude dame, haar geëmigreerde dochter en een jonge vrouw die de Boko Haram-kampen overleefde) komen samen en halen herinneringen op. Hun verhalen vormen samen de geschiedenis van het land.
(131)
Een onheilspellende thriller over een zusje dat je absoluut niet wilt hebben... Roz Nay is een Canadese schrijfster en net als haar hoofdpersonage Alexandra werkte zij ooit bij de Kinderbescherming. Alex heeft een droomleven, maar dit verandert als haar zusje Ruth, die in de problemen zit, plotseling opduikt. Hoewel ik maar zelden thrillers lees, prikkelt dit gegeven in combinatie met een setting in een idyllisch dorpje in de Rocky Mountains me toch!

Niet missen!

De decembermaand begint en dat betekent dat er werkelijk een bomvolle week op de planning staat! Vandaag kun je je inschrijven voor een buzz-campagne met de nieuwe roman van Karen Swan, die zich afspeelt aan de stormachtige Ierse kust. Daarnaast volgen er twee leesclubinschrijvingen met twee romans, kijken we vooruit naar bijzondere non-fictieboeken van komend voorjaar en blikken we terug op dit gekke jaar: de komende weken kiest elke redacteur een artikel uit de oude doos waar hij of zij met plezier op terug kijkt.
Geheel traditiegetrouw begint morgen ook de Hebban Adventskalender! De vierde editie wordt het al en we hebben ons best gedaan om er in dit vreemde jaar werkelijk een feestje van te maken, het soort feestje dat we nu allemaal wel kunnen gebruiken. Lees hier wat je allemaal kunt verwachten en vergeet vanaf 1 december niet elke dag de Adventskalender te bezoeken.
Om niks te missen kijk je elke dag op de homepage én abonneer je je op de Lunchupdate.

De leesplannen van… Lindy

Na hectische weken van verbouwing en verhuizing lijkt het erop dat ik komende maand iets meer tijd kan gaan besteden aan lezen. Deze week ga ik in ieder geval verder met de 'Bridgerton'-serie waarover ik het Uitleesdag-artikel van gisteren schreef. Het plan is om ook Het onverwachte geluk van een gewoon leven uit te lezen, een boek dat me echt positief verrast heeft; het is veel informatiever en beter onderbouwd dan ik op basis van cover en flaptekst had verwacht. En hoewel er nog ontzettend veel leesvoer op de planken ligt, hoop ik dan volgende week meteen Ik ben er niet te scoren, het langverwachte nieuwe boek van Lize Spit! Hoewel ik daar in deze Weekopening eigenlijk nog niet over mag reppen....

Wat zijn jouw (lees)plannen voor komende week?Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

772 volgers
399 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Weekopening #42: de decembergekte barst los!

Gesponsorde boeken