Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Hebban in 2016: meer aandacht voor YA

door Lindy (Hebban Crew) 8 reacties
Januari is al weer bijna op de helft. De lezers op Hebban beginnen op stoom te raken met hun persoonlijke Reading Challenges. We zien gelukkig ook heel veel YA literatuur voorbij komen. Wat gaan wij dit jaar doen op Hebban voor Young Adults? We zetten de belangrijkste dingen voor je op een rijtje.


Op 1 januari begonnen we met de Hebban Reading Challenge. Heb jij jezelf al een uitdaging opgelegd? Ben jij een van de 2.600 lezers die samen meer dan 115.000 boeken willen lezen?  

Om je op weg te helpen met het aanleggen van een Challenge-stapel, maak je op Hebban kans op een YA Boekenpakket met maar liefst zes titels! En wat zullen ze mooi staan op je boekenplank. Overamstel Uitgevers geeft de boeken namelijk uit in een spiksplinternieuw jasje, waarvan de covers mooi op elkaar aansluiten. Klik hier voor de winactie!

Wil je je lijst verder uitbreiden met nieuw te verschijnen boeken? Bekijk dan eens het overzicht van de veelbelovende titels van aankomend voorjaar. Zo verschijnen er een aantal prachtige verhalen onder de noemer Contemporary YA Fiction, maar worden er ook nieuwe boeken in het YA Fantasygenre verwacht. En natuurlijk de vervolgdelen in jouw favoriete series!  

Want boeken kun je nooit genoeg hebben, en ‘geen tijd om te lezen’ is een slap excuus. Althans, dat vindt Bente. Ook in 2016 blijft zij Hebbans YA-Expert en verrast ze je iedere maand weer met een humoristische en herkenbare column. Hier kun je haar al haar columns teruglezen.  

In januari volgt ook de bekendmaking van de Hebban YA Club van 10. Begin december deden we een oproep in jongerenkrant 7Days én op Hebban, en gingen we op zoek naar fanatieke YA-lezers die hun steentje willen bijdragen om meer leefstijdsgenoten aan het lezen te krijgen. Bovendien zorgen we met hulp van de club voor de leukste YA-content op Hebban, door de doelgroep vóór de doelgroep. De aanmeldingen worden nu door de redactie bekeken, de tien uitverkorenen krijgen deze maand bericht!

Wist je trouwens al dat Hebban elke maand een pagina vult in jongerenkrant 7Days? Daarin delen we de beste YA-recensies en andere interessante artikelen. In 2016 gaan we nog een stapje verder en bieden we in 7Days exclusieve content en acties. Houd ook deze krant dus in de gaten voor het leukste op YA-gebied!    

Waar kijk jij het meeste naar uit in 2016 op het gebied van Young Adult?        

 Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban in 2016: meer aandacht voor YA

 

Gerelateerd

Hebban Spots

7Days

18 volgers

7Days is dé weekkrant voor jongeren. Vol nieuws, games, films, muziek, strips en meer! Kijk ook op www.sevendays.nl voor het laatste nieuws, de leukste quizen en tests en de leukste filmpjes.

Gesponsorde boeken