Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Hebban zoekt 15 gemotiveerde lezers voor De dag die nooit komt

In april verscheen De dag die nooit komt, het romandebuut van Oliver Reps. Het is het relaas van de zeventienjarige filmfanaat Elias, die in één lange slapeloze nacht de gebeurtenissen overdenkt die hem in de situatie hebben gebracht waarin hij zich nu bevindt. Op Hebban lees je een fragment en kun je je inschrijven voor de online leesclub. We hebben 15 exemplaren beschikbaar.

Hij vertelt over die zomer, nu zo'n driekwart jaar geleden. Over zijn vriendin Polly, die als een engel uit de lucht is komen vallen, over zijn zusje Evi. En over de demonen in z'n hoofd. Het is een verhaal waardoor je voortdurend op het verkeerde been wordt gezet, het verrast, ontroert, en het voert je mee tot aan het ontluisterende einde. Het begint zo:

'De rode natuurlijk.'

'Waarom de rode?'

'Omdat het geen keuze is.'

'Hoezo geen keuze? Je kan toch de blauwe kiezen?'

'Da's geen keuze. Geen echte.'

We keken naar The Matrix, de sciencefictionfilm met Keanu Reeves, het eerste deel, Polly en ik, op bed, met onze rug tegen kussens, tegen de muur, op mijn kamer, juli vorig jaar. Ze had de film nog nooit gezien en ik wel een keer of vier, vijf.

Lees hier een fragment

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

De dag die nooit komt is op 13 april verschenen bij De Harmonie.

Doe mee met de Hebban Leesclub!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag samen met andere lezers in dit boek duiken? Op Hebban starten we een leesclub met De dag die nooit komt. Schrijf je in.Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban zoekt 15 gemotiveerde lezers voor De dag die nooit komt

 

Gerelateerd

Over

Oliver Reps

Oliver Reps

Oliver Reps is op zesjarige leeftijd vanuit Duitsland naar Nederland verhuisd. H...

Hebban Spots

De dag die nooit komt

19 volgers

Welkom bij de leesclub rond De dag die nooit komt, de debuutroman van Oliver Reps (Uitgeverij De Harmonie). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken