Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban zoekt recensenten!

door Hebban Crew 197 reacties
Wil jij deel uitmaken van een enthousiast, kritisch en professioneel recensententeam, om samen van Hebban een succes te maken? Schrijf een proefrecensie, vul het formulier in en wellicht ontvang jij binnenkort je eerste recensie-exemplaar.

Wekelijks worden er tientallen boeken besproken door de Hebban-recensenten, maar er verschijnt een veelvoud aan boeken. Daarom zijn we altijd op zoek naar uitbreiding - en soms verversing - van ons recensententeam. In het onderstaande formulier zie je voor welke categorieën we op dit moment werven. Lees je veel, vind je het leuk om nieuwe boeken en auteurs te ontdekken, heb je een rappe pen en een goed onderbouwde mening, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!   

Hebban werkt volgens het principe ‘een recensie voor een boek’. Afhankelijk van het aanbod (en de categorie waarvoor je schrijft) ontvang je minimaal één keer per maand een boek. Deze lees en bespreek je binnen vier weken na ontvangst. Het boek blijft van jou. Om de kwaliteit van recensies te waarborgen investeert Hebban in de begeleiding van haar recensenten. De redactie leest en redigeert (waar nodig) elke recensie en geeft feedback aan de recensent.  

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast, kritisch en professioneel recensententeam, om samen met ons van Hebban nog een groter succes te maken? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.  

NB. Deze sollicitatieronde is gesloten. Klik hier voor het aanmeldformulier voor recensenten en voor de inzendtermijnen en beoordelingsdata.Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban zoekt recensenten!

 

Gesponsorde boeken