Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Heet!

door Debbie (Hebban Crew) 5 reacties
De eerste tropische dag hebben we vorige week al gehad. We kijken zo naar die zon uit, maar is hij er eindelijk, dan klagen we steen en been. Hebban Vandaag zeeft, bekijkt, leest het nieuws en zoekt er, al dan niet met een knipoog, een passend boek bij.

Bloedjeheet wordt het vandaag niet eens, maar na een herfstachtige lente vallen we vandaag samen met de musjes van het dak. De echte zonaanbidders liggen nu rode koontjes te kweken op het Nederlandse strand. Een groot deel van de rest van de Nederlanders probeert er het beste van te maken, want dit is immers wat we willen: zon, heet, lekker buiten! Een kleiner deel zit koppig binnen, met de gordijnen dicht, een koud doekje in de buurt, literkan water ernaast, te mompelen en vloeken over tropische temperaturen. Het wordt vandaag gemiddeld 25 graden.

Stelletje pieperds zijn we. Kom, de zon in! Smeer factor 50, doe een zonneklep op, het is eindelijk zomer!

Hitte van Lis Lucassen
Wil je een beetje afgeleid worden van dit warme weer, dan duik je in een boek waar je het nog veel heter van krijgt: Hitte van Lis Lucassen bijvoorbeeld. Hete geheimen en sensationele seksscènes.

Grey van E.L. James
Het is nog niet zover, nog even wachten tot 21 juli. Dan verschijnt het vervolg op de Vijftig tinten-reeks van auteur E.L. James: Grey. Heel Nederland zit grijnzend en blozend op dit boek te wachten. Dit keer kijken we mee met Christian Grey, de mannelijke hoofdpersoon uit de reeks. Het manuscript is al gejat.

Vind je het moeilijk de warmte te bestrijden met je eigen hitte, grijp dan een van deze twee geweldige 'ijsmaak'-boeken:

  • IJstijd - zelf ijs maken in meer dan 40 recepten van Kees Raat
  • 500 ijsrecepten van Alex Barker


De verschroeide aarde van Kim Stanley Robinson
Denk jij dat je het nu zwaar hebt met 25 tot 30 graden? Sf-auteur Kim Stanley Robinson schreef een ecothrillertrilogie, waarin het steeds verder misgaat met de aarde. In het laatste deel, De verschroeide aarde, biedt de cover een idee van hoe je tuintje er straks uitziet. In het boek is het een gevolg van een zwaar onderschat broeikaseffect. Waar heb ik dat toch eerder gehoord?

Hier vind je een overzicht van alle Hebban Vandaag-artikelen en inspiratieboeken.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Heet!

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken