Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Heksen vliegen bestsellerlijst binnen

In het kielzog van de succesvolle verfilming van De GVR doet niet alleen het gelijknamige boek van Roald Dahl het goed. Ook een andere titel van de Britse schrijver is nu terug te vinden in de Bestseller60. De heksen, over 'gewone heksen in het dagelijkse leven', belandt deze week op plek 45, de enige en dus hoogste binnenkomer.

Aan de top verandert er nauwelijks iets. Saskia Noort staat voor de vijfde achtereenvolgende week nagelvast op 1 met haar thriller Huidpijn. De enige nieuwe titels in de toptien zijn Max, de ongeautoriseerde biografie van snelheidsduivel en slimme inhaler Max Verstappen en Ik reis alleen, het thrillerdebuut van Samuel Bjørk.

De lijst telt inmiddels negen boeken die al langer dan een jaar in de Bestseller60 staan. Het zijn: Ik ben Pelgrim (Terry Hayes), Vele hemels boven de zevende (Griet Op de Beeck), De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door (Herman Finkers), Ik, Zlatan (Zlatan Ibrahimovic en David Lagercrantz), En uit de bergen kwam de echo (Khaled Hosseini), Kom hier dat ik u kus (Griet Op de Beeck), Het meisje in de trein (Paula Hawkins), Ik reis alleen (Samuel Bjørk) en Pogingen iets van het leven te maken (Hendrik Groen). 

De Bestseller 60 op Hebban

Bron: Bestseller60Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Heksen vliegen bestsellerlijst binnen

 

Gerelateerd

Over

Roald Dahl

Roald Dahl

Roald Dahl schreef zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen. Zijn kinderb...

Gesponsorde boeken