Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Community /

Hét boek van 2019: kies jouw favoriete boek van het jaar!

door Hebban Crew 38 reacties
In de laatste maand van het jaar willen wij graag van je weten wat jouw favoriete boek van 2019 is. Welk boek dat je in 2019 las, zette je wereld op de kop, sleepte je helemaal mee of maakte diepe indruk op je? Kies uit al je in 2019 gelezen boeken hét boek van het jaar. Het boek dat het meest gekozen wordt, mag zich in januari Hét Boek van 2019 noemen.

Het Boek van 2019 vervangt de verkiezing voor het beste boek van het jaar die we sinds het bestaan van Hebban een aantal keer hebben georganiseerd. Bij deze verkiezingen kon je vaak alleen stemmen op genomineerde boeken, terwijl wij eigenlijk veel liever van je horen welk boek écht jouw favoriete boek van het jaar is. Het boek waar jij het meest van genoten hebt. 

In januari wordt Hét Boek van 2019, gekozen door de lezers van Hebban, bekendgemaakt. 

Hét Boek van 2019

Op Hebban kies jij gewoon jouw boek van het jaar uit alle boeken die je in 2019 hebt gelezen. En of dat nu het mooiste, het spannendste of het meest aangrijpende boek is dat je las, bepaal je helemaal zelf. En het maakt ons ook niet uit of het boek dit jaar verscheen of dat je het al heel lang in je kast had staan.

Kies jóuw Boek van 2019

Hoe werkt het?

  1. Ga naar Het Boek van 2019
  2. Je belandt nu op een pagina met alle boeken die jij in 2019 las.
  3. Klik op jouw favoriete boek om het te selecteren.
  4. Voeg een toelichting toe bij je keuze, want we vinden het natuurlijk ook erg leuk om te horen waarom je juist dit boek hebt gekozen als jouw boek van 2019.
  5. Klik op 'Opslaan'
  6. Deel jouw boek van 2019

Kies jóuw Boek van 2019

  • Ontbreekt in je overzicht een boek dat je in 2019 gelezen hebt? Zet hem dan op je gelezen-plank met een datum in 2019. 
  • Staat een boek dat jij las niet op Hebban? Voeg het dan toe aan de database zodat je het alsnog op gelezen kunt zetten.
  • Heb je in de kerstvakantie een nieuwe favoriet gelezen? Geen probleem. Je kunt jouw Boek van 2019 tot het einde van het jaar wijzigen.
  • Let op: dit is geen verkiezing, dus stemmen ronselen wordt bestraft met diskwalificatie.

 

Kies jóuw Boek van 2019Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hét boek van 2019: kies jouw favoriete boek van het jaar!