Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Het derde deel in de Rose Harbor-serie

'Liefdesbrieven in Rose Harbor' is het derde deel uit de Rose Harbor-serie. Het is een romantisch boek dat geschreven is door bestsellerauteur Debbie Macomber. Benieuwd naar dit boek? Lees dan alvast een fragment!

Over De Rose Harbor-serie

De Rose Harbor-serie van Debbie Macomber is een romantische boekenreeks, die zich afspeelt rondom de Bed and breakfast Rose Harbor. Jo Marie Rose is hier de eigenaresse van. De delen in deze reeks die tot nu toe zijn verschenen, zijn:

  • De bed & breakfast in Rose Harbor
  • Rose Harbor in Boei
  • Liefdesbieven in Rose Harbor

Over liefdesbrieven in Rose Harbor

De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt…
Omdat hij niet graag over zichzelf praat weet Jo Marie weinig over Marks leven. Ze neemt zich voor meer over hem te weten te komen, maar eerst moet ze haar eigen verleden onder ogen zien – en ze moet ook nog drie nieuwe bezoekers verwelkomen die, net als Jo Marie tot voor kort, op zoek zijn naar nieuwe wegen in hun leven. Wat hen allemaal bindt is de zoektocht naar liefde. Maar het vereist moed om die te kunnen toelaten.

Lees fragment

Lees hier alvast een fragment van het boek. Zo kun je kijken of het je wat lijkt!

Over de auteur

Debbie Macomber is een zeer succesvolle romanauteur. Ze heeft met meerdere boeken op de New York Times Bestsellerlijst gestaan. Twee van haar boeken werden verfilmd.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het derde deel in de Rose Harbor-serie

 

Gerelateerd

Over

Debbie Macomber

Debbie Macomber

Debbie Macomber (Yakima, Washington, 1949) is een Amerikaanse bestselleraut...

Gesponsorde boeken