Hebban vandaag

Nieuws /

Het derde deel van de Op zoek naar de ware-serie

In april 2015 verschijnt bij uitgeverij Boekerij het derde deel van de Op zoek naar de ware-serie van Jennifer Probst.

Over Op zoek naar geluk

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk… waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.

Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers – of is het al te laat voor ware liefde?

Over de auteur

Jennifer Probst is schrijfster van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times en USA Todaybestsellerlijsten. Ze woont in de staat New York met haar gezin.

Nieuwsgierig geworden?
Plaats dit boek dan op je 'Wil ik lezen' plankje.Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het derde deel van de Op zoek naar de ware-serie

 

Gerelateerd

Over

Jennifer Probst

Jennifer Probst

Jennifer Probst is een Amerikaanse schrijfster van romantische en erotische best...


Gesponsorde boeken