Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

'Het is een meisje'

Kate is bevallen van een meisje! En heel de wereld leeft mee. Hebban Vandaag zeeft, bekijkt, leest het nieuws en zoekt er, al dan niet met een knipoog, een passend boek bij.

Al minstens anderhalve week worden in Groot-Brittannië iedere dag slechts twee vragen gesteld: is Kate nou aan het bevallen of niet? Wanneer komt de Koninklijke Baby? Zelfs de Engelse premier David Cameron had voor een moment de Koninklijke Babykoorts te pakken. Zo vroeg hij zich tijdens zijn verkiezingscampagne hardop af wanneer toch die baby komt.

Inmiddels is Kate bevallen van haar tweede kindje. Het is een meisje en beiden maken het goed. De Britse premier David Cameron was een van de eerstendie het Koninklijk paar via twitter feliciteerde. En ook uit de rest van de wereld stromen de felicitaties binnen.

Dat het kindje vandaag geboren zou worden, zat er aan te komen. Vanmorgen in alle vroegte vertrokken Kate en William met de auto van Kensington Palace naar het ziekenhuis in de Londense wijk Paddington.

Een koninklijke baby - Leanne Banks

Het koninkrijk Chantaine 6: Het getrippel van kindervoetjes klinkt in het koninkrijk Chantaine... Max Carter is eraan gewend wegen aan te leggen en bruggen te bouwen - niet om te wuiven vanuit een limousine. De schok is dan ook groot wanneer hij te horen krijgt dat hij een prins is. Hij is vastbesloten niets met die kennis te doen, maar zijn assistente, Sophie Taylor, overtuigt hem ervan dat hij kennis moet maken met zijn familie. Dus reist hij op een goede dag af naar het eiland Chantaine. Het duurt niet lang voordat Sophie een telefoontje krijgt van haar baas met de vraag of ze hem kan komen helpen. Ze aarzelt. Al heel lang is ze heimelijk verliefd op hem, maar ze heeft zo haar redenen daar niet aan toe te geven. Tot nog toe is haar dat goed gelukt, maar zal dat ook nog het geval zijn op zo'n romantisch eiland? Uiteindelijk gaat ze toch, maar al snel heeft ze er spijt van. Max gedraagt zich namelijk lang niet zo zakelijk als daarvoor...

Hier vind je een overzicht van alle Hebban Vandaag-artikelen en inspiratieboeken.Over de auteur

Victoria Farkas

125 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: 'Het is een meisje'

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken