Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Jan Donkers leest voor

Muziek op je telefoon, dat kent iedereen. Luisterboeken op je telefoon, gebruik je dat wel eens? Storytel is een abonnementsdienst die het mogelijk maakt luisterboeken op je telefoon te luisteren. De telefoon-app is ontzettend handig en houdt bij waar je stopt en pauzeert. Jan Donkers leest je Het Lied van IJs en Vuur voor met zijn prachtige, donkere stem. Hieronder kun je een preview beluisteren. Het volledige eerste deel van het eerste boek duurt ruim 17 uur!

"Eerste helft van het boek Het Spel der Tronen, het eerste boek van de serie Het Lied van IJs en Vuur. In het eerste boek van de epische serie Het Lied van IJs en Vuur staan de families Stark en Lannister lijnrecht tegenover elkaar. De strijd om de IJzeren Troon barst los. Ver voorbij de machtige ijsmuur die de noordgrens van het koninkrijk sinds mensenheugenis beschermt, roert zich een lang vergeten vijand. Maar ieders blik is naar het zuiden gericht, naar het hof waar de machtige Lannisters sterke spelers zijn. Immers, de macht van de koning is tanende, zijn Hand is onder verdachte omstandigheden aan zijn eind gekomen, velen zijn uit op eigen gewin. Toch zijn er nog trouwe onderdanen. De Starks van Winterfell bijvoorbeeld, hard en onverzettelijk als hun bevroren domein. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, worden zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke Spel der Tronen"

Luister naar een preview van dit eerste deel van Het Spel der Tronen van George R.R. Martin, voorgelezen door Jan Donkers. Bevalt het je? Dan kun je het volledige eerste deel van Het Lied van IJs en Vuur winnen bij de Giveaway hiernaast.
Over de auteur

Hebban Fantasy

312 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Jan Donkers leest voor

 

Gerelateerd

Over

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...

Gesponsorde boeken