Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Het nieuwste boek van Robyn Carr

door Hebban Crew 1 reactie
'Twee werelden' is het vierde boek van de serie Thunder Point van Robyn Carr. Het boek is een zelfstandig te lezen verhaal dat zich afspeelt in het plaatsje Thunder Point en dat natuurlijk bomvol romantische situaties zit.

Robyn Carr

Robyn Carr is een succesvolle romance auteur die al heel wat titels op haar naam heeft staan. Fans zijn dol op haar series Virgin Rivers en Thunder Point. De auteur ontdekte het schrijven pas later, maar nu ze eenmaal weet hoe graag ze schrijft kan ze er geen genoeg van krijgen.

Thunder Point

Het vierde deel in de serie Thunder Point is Twee werelden. Alle boeken van de serie spelen zich af in het plaatsje Thunder Point, een kustplaats in de Amerikaanse staat Oregon, waar de lezer kan wegdromen bij de vele romantische gebeurtenissen.

Twee werelden

Na een zware klus waarbij ze gewond is geraakt, besluit FBI-agent Laine Carrington dat het tijd is om wat afstand te nemen van haar hectische leven in Boston. Ze neemt langdurig verlof op en vestigt zich tijdelijk in Thunder Point. Op deze veilige plek hoopt ze tot rust te komen en mensen weer te leren vertrouwen.
Eric Gentry heeft fouten gemaakt in zijn jeugd, maar nu is hij vastbesloten alles goed te doen. Als hij ontdekt dat hij een dochter heeft, verhuist hij naar haar woonplaats, Thunder Point. Hij droomt ervan zich hier eindelijk echt te settelen. Dat hij eenzaam is, heeft hij geaccepteerd… Een man met zijn verleden is nu eenmaal geen prins op een wit paard.
Als Laine en Eric elkaar ontmoeten, vallen ze als een blok voor elkaar. Tegelijk beseffen ze dat ze uit heel andere werelden komen. En het is nog maar de vraag of de afstand tussen hen ooit te overbruggen is...Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het nieuwste boek van Robyn Carr

 

Over

Robyn Carr

Robyn Carr

Robyn Carr is een Amerikaanse schrijfster in het romantische genre. Ze debuteerd...

Gesponsorde boeken