Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Het perfecte leven in New York volgens Hebban Feelgood lezers

Een paar weken geleden kon je op Hebban Beginnersgeluk en Stijlicoon van Gemma Burgers winnen. Twee boeken die het succesvolle verhaal van leven in New York vertellen. Onze vraag aan Hebben Feelgood lezers: hoe zouden jullie het willen maken in de Amerikaanse wereldstad?

Horeca
Het is heel duidelijk. Onze lezers willen de horeca in wanneer ze het willen maken in New York. Een van onze lezers wil een kraampje openen met self made saté en gehaktballen, want daar houdt toch iedereen van? Maar ook het werken in een koffiebar wordt een aantal keer genoemd. Het liefst in een boekwinkel. Een van onze lezers durft het aan om een bed and breakfast te starten.

Zorg
Onze lezers zijn er duidelijk over. Er moet iets gebeuren in de Amerikaanse zorg. Eerst naar een Community College, daar een opleiding afronden en dan zorgen voor veranderingen in het gehele Amerikaanse gezondheidszorgstelsel. Een andere lezer wil de farmaceutische industrie in om grote ziektes als kanker, AIDS en ebola uit te roeien. Onze lezeres die graag voor een gezond lijf naar New York gaat, heeft daar natuurlijk alleen maar profijt van.

Schrijven
Schrijven is ook populair. Of het nu gaat om het schrijven van een boek, het werken op een redactie, bloggen of recenseren, blijkbaar is New York de stad bij uitstek om dit beroep uit te oefenen. Angela van de Ik hou van…serie wordt genoemd, maar ook The New York Times en Vogue worden genoemd. Maar vooral bloggen zou ideaal zijn, want de belevenissen in bruisend New York moeten gedeeld worden.

Mode en kunst
Ook andere droomberoepen worden genoemd. Veel lezers willen het maken in de mode of in de kunst. Onze lezers beseffen heel goed dat het een droom is, maar toch is dat hetgeen dat ze zouden doen als ze naar New York verhuizen. “Ik zou audities houden om mensen aan te nemen in één groot atelier, zodat we met z'n allen een bedrijf vormen en mensen (jong of oud) kunnen komen met afbeeldingen, personen, voorwerpen, dieren, stillevens... die ze graag geschilderd zouden zien. Op die manier kies je welk talent dat het best zou kunnen uitvoeren en zo maak je één grote creatieve vriendengroep als onderneming. Lijkt me een droom, vooral in New York waar mensen van over de hele wereld samenkomen!”, zegt een van de deelnemers.

Bijzondere dromen
"Ik begin een Belgische frituur", was een van de antwoorden, maar ook wil iemand in New York voeten verzorgen, voeten masseren en tenen lezen. Eén lezeres is heel erg ambitieus en zij wil een pretpark à la Disney opzetten. Daarentegen is een van onze lezers erg slim. “Ik wil naar New York als ik het gemaakt heb en dan rentenieren.” Goed idee, of toch niet?  Over de auteur

Diana Mom

319 volgers
1962 boeken
96 favoriet


Reacties op: Het perfecte leven in New York volgens Hebban Feelgood lezers

 

Gerelateerd

Over

Gemma Burgess

Gemma Burgess

Gemma Burgess is geboren in Australië. Ze groeide op in Hong Kong en Singap...

Gesponsorde boeken