Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Het tweede deel van de Mijn nacht-trilogie

Jodi Ellen Malpas behaalde een wereldwijd succes met haar Mijn man-trilogie. Dit keer is de auteur terug met een nieuwe trilogie: mijn nacht! Deel twee van deze erotische serie is onlangs verschenen. De vurige verhouding tussen Livy en M is nog niet ten einde.

Jodi Ellen Malpas

De Britse Jodi Ellen Malpas publiceerde in eigen beheer het eerste deel van de Mijn man-trilogie. Het boek werd later opgemerkt door een literair agent en daarna ging het hard. De boeken van de Mijn man-trilogie zijn ontzettend succesvol. Ook in Nederland zijn er talloze vrouwen die de erotische boeken van Jodi Ellen Malpas verslinden. En de meeste fans vonden het maar wat jammer dat de Mijn man-trilogie ten einde kwam. Maar.. niet getreurd! Het tweede deel van haar nieuwste trilogie Mijn nacht is namelijk onlangs verschenen.

Mijn nacht

Mijn nacht draait om Livy en de mysterieuze M. Ze ontmoeten elkaar in de barista waar Livy werkt en ze voelen zich tot elkaar aangetrokken. Ze besluiten één nacht het bed met elkaar te delen. Geen liefde, puur lust. Daarna beloven ze elkaar niet meer te zien, maar dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar is dat allemaal wel zo slim en verstandig?

Mijn nacht, ontkend

Het tweede deel van de Mijn nacht-trilogie is Mijn nacht, ontkend. In dit deel wordt de verhouding tussen Livy en M op de proef gesteld door ontdekkingen en geheimen. Livy wil niets liever dan het licht in zijn duister zijn, maar kan ze dat wel? Wanneer ze voor een tweede keer een afschuwelijk geheim ontdekt over M, zal ze een belangrijke beslissing moeten maken.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het tweede deel van de Mijn nacht-trilogie

 

Gerelateerd

Over

Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas schreef lange tijd voor zichzelf totdat ze in oktober 2012 het...

Gesponsorde boeken