Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

'Het wordt Pepper Books'

Het nieuws zong al een tijdje rond; kinderboekenuitgeverij Kluitman gaat een volwassen imprint beginnen. Alleen de naam was nog niet bekend. Vandaag is hij bekendgemaakt: Pepper Books.

Dit najaar verschijnen de eerste drie titels bij Pepper Books, waaronder De Grote Hoogland; de vuistdikke bundel van Telegraafcolumnist: Rob Hoogland.  Jongen vs Depressie van de Canadese comedian Kevin Breel, waarin hij over zijn depressie vertelt. Drie versies van ons van Laura Barnett, auteur, journalist en theatercriticus. Hierin draait het om de vraag:  wat als wij elkaar toen niet hadden ontmoet? 

‘Onze  fictieboeken zijn oppeppers: literaire verhalen voor veellezers. Onze non-fictie is gepeperd: toegankelijke publieksboeken over actuele onderwerpen. En soms maken we daar een spicy mix van: opvallende literaire non-fictie waarmee je je wereld verbreedt,’ legt uitgever Mariska Budding de herkomst van de naam uit.  

Pepper Books staat voor kwalitatieve, toegankelijke fictie en non-fictie, waar altijd het verhaal centraal staat. ‘Onze auteurs hebben iets te vertellen en het maakt niet uit of ze dit in een boek, e-boek of app doen. In welke vorm dan ook, we besteden er veel aandacht aan. Een boek is luxeproduct, en dat mag je er best aan af zien,’ aldus acquirerend redacteur Lisanne Mathijssen.Over de auteur

Victoria Farkas

126 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: 'Het wordt Pepper Books'

 

Gesponsorde boeken