Advertentie

Hebban vandaag

Community /

H.G. Wells - kies de cover en schrijf de recensie

door Debbie (Hebban Crew) 6 reacties
Uitgeverij The House of Books brengt in de reeks Klassieke Eversellers een aantal titels van auteur H.G. Wells opnieuw uit in het Nederlands. En daarbij vragen ze jouw input. Welk coverontwerp heeft jouw voorkeur? En wil jij met een quote op de kaft straks? Schrijf dan een Wells-recensie op Hebban.

Herbert George Wells schreef De oorlog der werelden en De onzichtbare man aan het einde van de 19e eeuw. Het zijn boeken die wereldwijd in vertaling zijn uitgebracht en talloze keren verfilmd zijn en geïnspireerd hebben. Als sciencefictionliefhebber heb je deze boeken ongetwijfeld verslonden.

De oorlog der werelden

De oorlog der werelden vertelt over een invasie van Martianen, die, na een explosie op Mars, naar de aarde zijn afgereisd. De Martianen blijken verre van vredelievend te zijn en beginnen een offensief tegen de mensen.

De onzichtbare man

In het Engelse dorpje Iping in West Sussex zorgt de komst van een vreemdeling voor grote opschudding. Hij is vanwege zijn kleding onherkenbaar en wil vooral met rust worden gelaten door de bewoners. Wanneer er echter vreemde overvallen plaatsvinden in het dorp en getuigen steeds beweren dat ze niemand hebben gezien, begint de positie van de vreemdeling te wankelen. Welk geheim draagt hij met zich mee?

Schrijf een recensie en win een quote op het boek

Heb jij een van deze boeken al gelezen, schrijf dan een recensie op Hebban en wie weet wordt een quote uit jouw recensie gebruikt op het boek! Je wint dan ook een boekenpakketje uit de Klassieke Eversellers, waaronder uiteraard deze twee Wells-titels. Een recensie schrijf je op de boekpagina van het boek: De oorlog der werelden en De onzichtbare man. Je kunt eventueel de zeven tips van Hebban gebruiken bij het schrijven van je recensie. Heb je een oudere recensie op Hebban staan, dan kun je die ook gebruiken. Staat hij elders, dan kopieer je hem even naar Hebban. En dan, heel belangrijk: plak de url van je recensie onder dit artikel, zodat we weten dat je graag gequote wilt worden.
De eerste Hebbanlezer die een recensie schreef over een van deze twee Wells-boeken, heeft al een boekenpakket Klassieke Eversellers verdiend: Victor de la Vieter. Wil jij ook kans maken op zo'n mooi cadeau? Je hebt tot en met 15 maart de tijd.

Kies de cover en win een boekenpakket (gesloten)

Ook willen we graag je hulp bij het kiezen van de mooiste en best passende cover bij De oorlog der werelden en De onzichtbare man. Hieronder zie je een stemveldje. Kies voor beide titels de cover die jij het mooist vindt en licht je keuze eventueel toe. Voor je waardevolle advies kun je alweer een boekenpakketje van de Klassieke Eversellers winnen. Je kunt stemmen tot en met 29 februari. De enquete is inmiddels afgerond en twee van de tientallen Hebbanlezers die hun stem hebben uitgebracht op de covers krijgen een boekenpakket. De gelukkigen zijn:

  • Arthur van Bijleveld
  • Rachel Perebooms


Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: H.G. Wells - kies de cover en schrijf de recensie

 

Gerelateerd

Over

H.G. Wells

H.G. Wells

De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H...

Gesponsorde boeken