Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Hogere cijfers, sneller klaar

Een ietwat ander Boek van de Week dit keer! Wil jij weten hoe je makkelijker en sneller je huiswerk kunt maken met betere resultaten? Zodat je snel verder kunt met de dingen waar je wél van geniet, zoals het lezen van een YA-boek? Dan biedt De Huiswerkhulp uitkomst! Hebban geeft drie exemplaren weg.

De Huiswerkhulp bestaat uit twee delen: één voor jou als leerling in de onderbouw van vmbo-tl, havo en vwo en één voor je ouders. Het boek voor leerlingen is ingedeeld op schoolvak en bevat veel praktische tips om efficiënt en slim te leren waarmee je direct aan de slag kunt.  

De tips zijn afkomstig van docenten en van leerlingen. Ook vertellen de auteurs wat het belang is van een diploma en gaan ze in op het onderwerp ‘motivatie’ en wat je kunt doen als je daar problemen mee hebt. Ten slotte vertellen jongeren in interviews over hun ervaringen op de middelbare school en hoe ze problemen hebben opgelost.  

Ook voor ouders
Het boek voor ouders bevat ook een overzicht van alle schoolvakken, met per vak een serie tips om jou daarbij te kunnen te helpen. Daarnaast leggen de auteurs uit hoe schoolvakken zijn veranderd sinds je ouders zelf op school zaten. Maar ook vertellen ze hoe je ouders zich het beste kunnen opstellen als het gaat om het maken van huiswerk.  

De Huiswerkhulp is dus eigenlijk een 'handleiding leren' voor ouders en kinderen!  

Giveaway
Ben jij benieuwd naar alle tips & tricks die De Huiswerkhulp te bieden heeft? Doe dan gauw mee aan de giveaway en wie weet ben jij straks de winnaar van een van de exemplaren die Hebban van uitgeverij Scriptum weg mag geven.  

Klik op het giveaway-kader rechts van dit artikel om mee te doen aan de winactie.
 

Meer weten?      
De huiswerkhulp is vanaf 1 mei verkrijgbaar!


Deze week lees je op Hebban Young Adult én op Hebban Mens gastcolumns van de auteurs van De HuiswerkhulpOver de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hogere cijfers, sneller klaar

 

Gerelateerd

Over

Eva Rensman

Eva Rensman

Eva Rensman journalist en tekstschrijver. Ze heeft twee dochters. Samen met Hajo...

Hajo Schoppen

Hajo Schoppen

Hajo Schoppen werkt als tekst- en speechschrijver. Hij heeft twee zoons. Samen m...

Gesponsorde boeken