Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Homo-erotische roman over Donald Trump hit op Amazon

Een homo-erotische roman over de avonturen van Donald Trump met een piccolo in Hong Kong is een onverwachte hit geworden op Amazon.

Het boek is in ongeveer vier uur geschreven door de Amerikaanse comedian Elijah Daniel, die zichzelf afficheert als een 'bar slechte' auteur. 'Wat ik schrijf zou je eigenlijk niet moeten lezen. Ik ben 22 jaar oud en ik stel nog steeds mijn ouders teleur.'

Daniel kondigde onlangs op Twitter aan dat hij over Trump een boek zou schrijven. 'Ik ga dronken worden vanavond en schrijf dan een 'Vijftig Tinten'-achtige roman over Donald Trump en plaats het online op Amazon', schreef hij. Vorige week werd het boek Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy gepubliceerd nadat Daniel was bedolven onder verzoeken en commentaren om vooral door te gaan met het boek. De roman staat nu op de eerste plaats in Amazons 'gay erotica chart', nummer 1 in de 'humorous erotica chart' op de vierde plek in de 'Kindle erotica chart'.

Het boekje telt slechts tien pagina's. Het verhaal begint op 'een fatale middag in de zomer van 2012'. De held van het verhaal werkt als piccolo in het Trump Hotel in Hong Kong. 'Ik kom uit een klein plaatsje in Michigan en dit was mijn eerste keer in een grote stad', schrijft Daniel. 'Ik stapelde koffers op toen de liftdeur achter me open ging. Mijn lendenen trilden toen de geuren van een toupetkleefmiddel en hairspray mijn neus binnendrongen. Ik wilde niets meer dan mij omkeren en de gouden god achter deze geuren aanschouwen. Maar ik kon me niet bewegen. Ik was als bevroren.'  

Tot dusver heeft Daniels boek een kleine tweehonderd recensies op Amazon.com ontvangen, waarvan het merendeel vijf sterren had. 'Na lezing van dit sensuele verslag van meneer Trumps escapades in Hong Kong, ben ik ervan overtuigd dat hij Amerika weer groot kan maken', schreef een lezer. Daniel vertelde de website Vice dat hij het wel 'cool' vond dat zo veel lezers een seksboek over Donald Trump, geschreven in een dronken bui, deelden en kochten. De schrijver liet later via Twitter dat hij een Trump-imitator heeft ingehuurd om de luisterboekversie in te spreken.

Bron: The Guardian Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Homo-erotische roman over Donald Trump hit op Amazon

 

Gesponsorde boeken