Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Challenge Categorie #14 - Lees een boek dat al heel lang in je kast staat

door Hebban Crew 33 reacties
De échte boekenliefhebber moet zich hier wel in herkennen: stapeltjes boeken die zich stiekem al naast de boekenkast groeperen. In deze categorie laten we je helemaal vrij om eens zo'n vergeten parel uit je collectie op te duiken en ein-de-lijk te lezen.

Hebban Reading Challenge 2018 | Categorieën | FAQ

Omdat er geen leestips binnen deze categorie voorgeschreven worden, is iedereen vrij om eens op zoek te gaan naar een boek dat al aan het 'stofhappen' is in je boekenkast of in een vergeten stapel terecht is gekomen. Deel gerust jouw 'vergeten' boek, zo inspireren we elkaar of komen we er misschien wel achter dat er een boek is dat massaal door mensen vergeten wordt.

Heb je iets te gulzig ingeslagen in de koopjeshoek van de boekhandel en ben je vervolgens een van deze titels volledig uit het oog verloren? Tijd om aan de slag te gaan in deze categorie.Koopstop

Deze categorie kan ook ideaal zijn voor lezers die zichzelf (tijdelijk) een koopstop hebben opgelegd en met een bloedvaart de boekhandel moeten passeren. Eerder riepen we in Hebban op om gedurende een maand het Lees uit eigen kast-project te omarmen zodat die lijst met ongelezen boek eindelijk slinkt.Extra stok achter de deur?

Wil je het boek ook écht binnen korte tijd gelezen hebben? Op Hebban organiseren we de Nationale Uitleesweek. Je kunt tijdens de feestdagen al een sprint nemen met een boek waarin je ooit al begonnen bent zodat je op 1 januari 2018 met trots het eerste boek aan je nieuwe Hebban Reading Challenge kunt toevoegen en deze categorie kunt afvinken.

Zoek je bijval met lotgenoten op social media? Laat dan weten wat jouw vergeten boek is door de #nietuit in eerste instantie te vermelden, zodat je binnenkort de prestatie van het uitlezen van dit boek kunt delen met #weluit. Je kunt ook altijd terecht op de Spot van de Nationale Uitleesweek.

Welk boek kies jij voor de categorie 'lees een boek dat al heel lang in je kast staat'? Vertel eens hoe je aan dat boek bent gekomen, hoe lang het al in je kast staat en waarom je er niet eerder aan toe kwam het te lezen.

De Hebban Reading Challenge 2018

Doe je nog niet mee aan de Hebban Reading Challenge 2018? Breng daar meteen verandering in! Kies je leesdoel voor het jaar 2018, laat je inspireren door Hebban en je medelezers, inspireer op jouw beurt weer anderen en lees, lees, lees!

Start je Hebban Reading Challenge 2018!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Challenge Categorie #14 - Lees een boek dat al heel lang in je kast staat

 

Gesponsorde boeken