Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Challenge Categorie #16 - Lees een boek dat in 2018 is verschenen

door Hebban Crew 42 reacties
De catalogi van uitgevers zorgen voor een flinke stapel op de Hebban redactie. Regelmatig blikken we vooruit naar veelbelovende titels. In deze categorie lees je een boek dat in 2018 verschenen is. Meteen een goed excuus om een nieuw boek te kopen!

Hebban Reading Challenge 2018 | Categorieën | FAQ

De grote namen

Bij het grote publiek werd Cecelia Ahern bekend door de roman P.S. Ik hou van je en werkte ze mee aan de bekende televisieserie Samantha Who? Binnenkort verschijnt haar nieuwe roman Liervogel, waarin een vrouw wel een zeer bijzondere eigenschap heeft. Moet ze dit verborgen houden of haar talent delen?

Zijn thriller Shutter Island (Gesloten kamer) werd een bestseller mede dankzij de succesvolle verfilming met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Nu is Dennis Lehane terug met een verhaal dat we niet meteen achter hem hebben gezocht, een psychologische en tegelijkertijd hartverscheurende pageturner die geschreven is vanuit een vrouwelijk perspectief. In De vrouw in de spiegel volgt de lezer journalist Rachel Childs, die na een inzinking live op televisie de draad kwijtraakt. Door een toevallige ontmoeting raakt ze haar verstrikt in een complot.
Veelbelovend thrillertalent uit het buitenland

Hij was de Amerikaanse uitgever van Nicci French en Patricia Cornwell, maar besloot onder het pseudoniem A.J. Finn het ook te proberen als thrillerschrijver. Met een overdonderend succes: de rechten voor zijn boek zijn aan veel landen verkocht en een filmmaatschappij kocht de rechten voor een bioscoopfilm. Met De vrouw in het raam debuteert A.J. Finn met een verhaal waarbij Alfred Hitchcock goedkeurend zijn hoofd had geknikt.

Karen Cleveland werkte acht jaar als analist bij de CIA waar ze zich verdiepte in contraterrorisme. Ze debuteert met de thriller Wat je niet weet waar ze feilloos de sfeer van haar oude werkomgeving verweeft in een bloedstollend verhaal. Bestsellerauteurs Lee Child en John Grisham zijn al fan en de vertaalrechten worden in een rap tempo verkocht.


Vervreemdend

In de categorie bizarre cover van het jaar, doet Martijn Neggers al een gooi naar een nominatie met zijn nieuwe roman Spoetnik. Eenzaamheid en groepsgedrag zijn thema's die aan bod komen in het verhaal van een Amsterdamse docent die verhuist naar Helmond-Noord. In de Spoetnikstraat stuit hij op een vreemde confrontatie als hij in zijn eentje de straatprijs van de Postcode Loterij wint.


Welk boek kies jij voor de categorie 'lees een boek dat in 2018 is verschenen'? Kijk je vooruit naar een bepaalde titel, wacht je al heel lang op een boek dat nu in 2018 eindelijk gaat verschijnen? Deel je voorpret met ons.

De Hebban Reading Challenge 2018

Doe je nog niet mee aan de Hebban Reading Challenge 2018? Breng daar meteen verandering in! Kies je leesdoel voor het jaar 2018, laat je inspireren door Hebban en je medelezers, inspireer op jouw beurt weer anderen en lees, lees, lees!

Start je Hebban Reading Challenge 2018!Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Challenge Categorie #16 - Lees een boek dat in 2018 is verschenen

 

Gerelateerd

Overig

Lees een boek dat in 2018 is verschenen

op 19 december 2017 door Hebban Crew 13 boeken 3 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken