Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

'Ik reis alleen' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 1 reactie
Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Hebban Thriller leesclub 'Ik reis alleen' van Samuel Bjørk. Deze in Noorwegen zeer succesvolle thriller is het eerste boek van een serie met in de hoofdrol inspecteur Holger Munch zijn collega Mia Krüger. Een absolute aanrader voor liefhebbers van de tv-serie The Bridge.

Ik reis alleen
Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en een vliegtuiglabel met de tekst: ‘ IK REIS ALLEEN’.

Ik reis alleen is het eerste boek in een serie met in de hoofdrol inspecteur Holger Munch, een oude rot in het vak, en zijn jongere collega Mia Krüger. Na een intern onderzoek werd Munchs speciale onderzoeksteam jaren geleden opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt zijn team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk…

Samuel Bjørk
Samuel Bjørk is het pseudoniem van Frode Sander Øien (1969), romancier, toneelschrijver en singer-songwriter afkomstig uit Oslo. Ik reis alleen werd in Noorwegen een fenomenaal succes. Gezien zijn nominatie voor de Noorse Boekverkopers Award in 2013, behoort Samuel Bjørk in zijn thuisland tot de hoogste divisie misdaadauteurs.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Hebban Thriller leesclub
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen

Let op!!:

  • De aanmelding sluit op maandag 23 februari 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.

    Uitgeverij Luitingh Sijthoff stelt 15 leesexemplaren beschikbaar


Over de auteur

Cees van Rhienen

316 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Ik reis alleen' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Samuel Bjørk

Samuel Bjørk

Samuel Bjørk is het pseudoniem van Frode Sander Øien (1969), romancier, toneel...

Gesponsorde boeken