Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

#ikleesthuis-club 10: Hier zijn we

Lezen lost niet alles op. Het kan geen pandemie te lijf. Maar het kan wel broodnodige afleiding bieden nu we meer dan ooit op onszelf aangewezen zijn voor vermaak en tijdverdrijf. Hebban organiseert de komende weken #ikleesthuis leesclubs met digitale leesexemplaren (epubs). Elke twee weken kun je je op maandag inschrijven voor een nieuwe titel. Deze week: 'Hier zijn we' van Graham Swift.

Wat is een #ikleesthuis club?
In tijden van corona geeft lezen je de perfecte afleiding. Met de #ikleesthuis-clubs van Hebban creëren we een mogelijkheid om vanuit huis met elkaar over boeken te praten. Elke twee weken verloten we op maandag een aantal ebooks van een titel, maar je kunt ook met een eigen exemplaar aanschuiven. Ben je ingeloot voor een gratis ebook, dan schrijf je natuurlijk ook een korte recensie na het lezen ervan. De #ikleesthuis-clubs zijn een samenwerking tussen Hebban en een aantal uitgeverijen.

Naar de aankondiging Schrijf je in voor de Hebban Lunchupdate

#ikleesthuis-club 10:
Hier zijn we van Graham Swift

Over het boek
Brighton, 1959. Het theater aan het einde van de pier heeft sinds jaren niet zo’n goed zomerseizoen gekend. Ronnie, een briljante jonge illusionist, en Evie, zijn oogverblindende assistente, zijn de sterren van de show en zorgen avond aan avond voor volle zalen. Jack Robinson is de bij iedereen geliefde presentator, een geboren entertainer die de hele voorstelling draagt.

Terwijl de zomer vordert, voltrekt zich buiten het zicht van het publiek tussen hen drieën een drama dat een schaduw werpt over hun succes en dat ieders leven ingrijpend en voorgoed zal veranderen.

Over de auteur
Graham Swift (1949) is de auteur van tien romans, twee verhalenbundels en een verzameling essays en bespiegelingen over zijn eigen schrijversleven. Zijn voorlaatste roman, Moeders zondag, werd bekroond met de Hawthornden Prize. Met Waterland won hij de Guardian Fiction Prize, en met Laatste ronde de Booker Prize. Beide romans werden verfilmd. Swifts werk is in meer dan dertig talen vertaald.

Lees een fragment uit Hier zijn we

We verloten 25 ebooks

Schrijf je in voor woensdag 10 juni middernacht. De winnaars ontvangen donderdag het ebook in hun mailbox. Niet gewonnen? Je kunt altijd meedoen met een eigen exemplaar. Hier zijn we is verkrijgbaar als boek en ebook bij je favoriete boekhandel. Bestel lokaal online om je favoriete boekhandel in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Maandag over twee weken organiseren we weer een nieuwe #ikleesthuis-club.

Schrijf je in!

Voorwaarden
Delen of illegaal doorsturen van een ebook betekent uitsluiting van alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.nl.

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging - Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs. 

 

Hoe download en lees ik een epub? Over de auteur

Hebban Crew

2387 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: #ikleesthuis-club 10: Hier zijn we

 

Gerelateerd

Over

Graham Swift

Graham Swift

Graham Swift (1949) is de auteur van tien romans, twee verhalenbundels en een ve...

Hebban Spots

Hier zijn we

19 volgers

Welkom bij de #ikleesthuis-leesclub rond de thriller 'Hier zijn we' van Graham Swift (De Arbeiderspers). Onze hashtag is #ikleesthuis. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken