Hebban vandaag

Community /

#ikleesthuis-club 3: De zon is ook een ster

door Hebban Crew 3 reacties
Lezen lost niet alles op. Het kan geen pandemie te lijf. Maar het kan wel broodnodige afleiding bieden nu we meer dan ooit op onszelf aangewezen zijn voor vermaak en tijdverdrijf. Hebban organiseert de komende weken #ikleesthuis leesclubs met digitale leesexemplaren (epubs). Elke maandag kun je je inschrijven voor een nieuwe titel. Deze week: 'De zon is ook een ster' van Nicola Yoon.

Wat is een #ikleesthuis club?
In tijden van corona geeft lezen je de perfecte afleiding. Met de #ikleesthuis-clubs van Hebban creëren we een mogelijkheid om vanuit huis met elkaar over boeken te praten. Elke maandag verloten we een aantal ebooks van een titel, maar je kunt ook met een eigen exemplaar aanschuiven. Ben je ingeloot voor een gratis ebook, dan schrijf je natuurlijk ook een korte recensie na het lezen ervan. De #ikleesthuis-clubs zijn een samenwerking tussen Hebban en een aantal uitgeverijen.

Naar de aankondiging Schrijf je in voor de Hebban Lunchupdate

#ikleesthuis-club 3:
De zon is ook een ster van Nicola Yoon

Over het boek
Natasha gelooft in de wetenschap en feiten. Niet in het lot. Of in dromen die nooit uit zullen komen. Ze is zeker niet zo'n meisje dat haar grote liefde ontmoet in een platenzaak in New York. Niet op dezelfde dag dat ze met haar familie uitgezet zal worden naar Jamaica.

Daniel heeft altijd zijn best gedaan om aan de hoge verwachtingen van zijn ouders te voldoen. Hij zal chirurg worden en geen dichter, zoals hij eigenlijk wil. Maar als hij Natasha ontmoet, ziet hij ineens een andere toekomst voor zich, mét haar. En hij heeft nog twaalf uur de tijd Natasha daarvan te overtuigen.

Is het toeval of het lot dat Daniel en Natasha samenbrengt op deze allesbepalende dag? Heeft het zin om in dromen te geloven als je weet dat die nooit uit kunnen komen? 

Over de auteur
Nicola Yoon groeide op in Jamaica en Brooklyn, New York. Tegenwoordig woont ze met haar familie in Los Angeles. Ze is een YA bestsellerauteur. Allebei haar boeken, Alles wat je lief is en De zon is ook een ster, zijn intussen verfilmd. De zon is ook een ster was een finalist voor de National Book Award.

Lees een fragment uit De zon is ook een ster

We verloten 25 ebooks

Schrijf je in voor woensdag 8 april maart middernacht. De winnaars ontvangen donderdag het ebook in hun mailbox. Niet gewonnen? Je kunt altijd meedoen met een eigen exemplaar. De zon is ook een ster is verkrijgbaar als boek en ebook bij je favoriete boekhandel. Bestel lokaal online om je favoriete boekhandel in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Volgende week maandag organiseren we weer een nieuwe #ikleesthuis-club. 

Schrijf je in!

Voorwaarden
Delen of illegaal doorsturen van een ebook betekent uitsluiting van alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.nl.

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging - Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs. 

 

Hoe download en lees ik een epub? Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: #ikleesthuis-club 3: De zon is ook een ster

 

Gerelateerd

Over

Nicola Yoon

Nicola Yoon

Nicola Yoon groeide op in Jamaica en Brooklyn, New York. Tegenwoordig woont ze m...

Overig

Hebban #ikleesthuis clubs 2020

op 23 maart 2020 door Hebban Crew 4 boeken 6 volgers 0 reacties

Hebban Spots

De zon is ook een ster

27 volgers

Welkom bij de #ikleesthuis-leesclub rond de roman 'De zon is ook een ster' van Nicola Yoon (Uitgeverij Querido Kinderboek). Onze hashtag is #ikleesthuis. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan...