Hebban vandaag

Leesclubs /

#ikleesthuis-club 9: Kind 39

Lezen lost niet alles op. Het kan geen pandemie te lijf. Maar het kan wel broodnodige afleiding bieden nu we meer dan ooit op onszelf aangewezen zijn voor vermaak en tijdverdrijf. Hebban organiseert de komende weken #ikleesthuis leesclubs met digitale leesexemplaren (epubs). Elke twee weken kun je je op maandag inschrijven voor een nieuwe titel. Deze week: 'Kind 39' van Ilaria Tuti.

Wat is een #ikleesthuis club?
In tijden van corona geeft lezen je de perfecte afleiding. Met de #ikleesthuis-clubs van Hebban creëren we een mogelijkheid om vanuit huis met elkaar over boeken te praten. Elke maandag verloten we een aantal ebooks van een titel, maar je kunt ook met een eigen exemplaar aanschuiven. Ben je ingeloot voor een gratis ebook, dan schrijf je natuurlijk ook een korte recensie na het lezen ervan. De #ikleesthuis-clubs zijn een samenwerking tussen Hebban en een aantal uitgeverijen.

Naar de aankondiging Schrijf je in voor de Hebban Lunchupdate

#ikleesthuis-club 9:
Kind 39 van Ilaria Tuti

Over het boek
Commissaris Teresa Battaglia is buitengewoon getalenteerd, een vakvrouw die niet rust tot het ware verhaal achter de gruwelijke daden van de meest zieke criminele geesten naar boven komt. En het is ook een vrouw met issues: ze krijgt haar gewicht maar niet onder controle en ze lijkt steeds meer van haar geheugen te verliezen. Samen met haar jonge en onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk in het bos met de uitgestoken ogen. Het blijkt niet het enige lijk...

Waarom verminkt iemand op zo’n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? Welke andere geheimen verbergt het ijzingwekkende decor van dreigende Alpen rondom het onheilspellende bergdorp?

Over de auteur
Ilaria Tuti woont in Udine, een provincie in het noorden van Italië. Ze studeerde economie en is naast schrijver ook schilder en illustrator. Met haar debuut Kind 39 behaalde Tuti een enorm internationaal succes en door Italiaanse lezers werd het boek verkozen tot debuut van het jaar 2018.

Lees een fragment uit Kind 39

We verloten 25 ebooks

Schrijf je in voor woensdag 27 mei middernacht. De winnaars ontvangen donderdag het ebook in hun mailbox. Niet gewonnen? Je kunt altijd meedoen met een eigen exemplaar. Kind 39 is verkrijgbaar als boek en ebook bij je favoriete boekhandel. Bestel lokaal online om je favoriete boekhandel in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Maandag over twee weken organiseren we weer een nieuwe #ikleesthuis-club.

Schrijf je in!

Voorwaarden
Delen of illegaal doorsturen van een ebook betekent uitsluiting van alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.nl.

  • Persoonlijk gebruik - Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging - Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebbanaccount. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs. 

 

Hoe download en lees ik een epub? Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: #ikleesthuis-club 9: Kind 39

 

Gerelateerd

Over

Ilaria Tuti

Ilaria Tuti

Ilaria Tuti (1976, Friuli) woont en werkt in Friuli, in het uiterste noordoosten...

Hebban Spots

Kind 39

13 volgers

Welkom bij de #ikleesthuis-leesclub rond de thriller 'Kind 39' van Ilaria Tuti (Xander Uitgevers). Onze hashtag is #ikleesthuis. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...


Gesponsorde boeken