Hebban vandaag

Leesclubs /

'In een donker, donker bos' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 167. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'In een donker, donker bos' van Ruth Ware.

Over In een donker, donker bos:
New York Times-bestseller en internationale thrillerhit.

Venijnige vriendinnen in een gevaarlijk donker bos Een noodlottig vrijgezellenweekend in een afgelegen boshuis waarbij iedereen uit het gezelschap verdacht lijkt. Denk ‘Agatha Christie’, maar dan opzwepender en geplaatst in de éénentwintigste eeuw.
In een donker, donker bos van Ruth Ware (UK) is een wereldwijde thrillersensatie. Donker, geraffineerd en angstaanjagend.

De Nederlandse vertaling verschijnt 1 april 2016.

Uit het niets wordt Nora Shaw uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, een vroegere vriendin die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om de geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan. Maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt met een moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan...

Over Ruth Ware:
Ruth Ware is publiciste bij een grote uitgeverij in Londen. In een donker, donker bos  is haar thrillerdebuut. Het boek is een wereldwijd succes en staat al maanden op de New York Times- en de UK-bestsellerlijst. Ware schrijft momenteel aan haar tweede boek.

Uitgeverij Luitingh Sijthoff stelt 15 pre-readexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld:
a. je leeftijd in
b. waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en
c. is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op woensdag 16 december 2015 om 24.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.

Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'In een donker, donker bos' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Ruth Ware

Ruth Ware

Ruth Ware maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker ...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken