Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Inez van Oord schreef het Beste Spirituele Boek 2015

'Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?' geschreven door Inez van Oord, oprichter van het magazine Happinez, is vandaag verkozen tot Beste Spirituele Boek 2015.

De jury vertelde over het boek: 'Inez van Oord schreef een fantastisch mooi en intuïtief boek. Een titel die verfijnd is uitgegeven, origineel en speels, en tegelijkertijd diepgaand en gedegen is. Een caleidoscopisch dagboek dat voelt als een meeslepende reis met praktische levenslessen.'

De prijs is dit jaar voor het eerst door een vakjury toegewezen in plaats van met stemmen door een publiekspjury. De andere nominaties waren Sterker dan ooit van Brené Brown (A.W. Bruna Uitgevers), Mindful communiceren van Susan Gillis Chapman (Uitgeverij Ten Have), Go East van Stine Jensen (Ambo|Anthos) en Altruïsme van Matthieu Ricard (Uitgeverij Ten Have). Een eervolle vermelding kreeg Handboek Mindful Ouderschap van Jon en Myla Kabat-Zinn (Kosmos Uitgevers). Vorig jaar won Liefdesbang van Hanna Cuppen de titel Beste Spirituele Boek, toen dus nog een publieksprijs.


Maand van de Spiritualiteit

De Maand van de Spiritualiteit duurt nog tot 14 februari. Het thema is dit haar 'Werk in evenwicht'. Ben Tiggelaar schreef het bijbehorende essay, Mooi werk, dat voor 3,50 in de winkels ligt. Ter ere van deze themamaand draait de vijfde Joker van de Reading Challenge rond het thema spiritualiteit.


Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Inez van Oord schreef het Beste Spirituele Boek 2015

 

Gerelateerd

Over

Inez van Oord

Inez van Oord

Inez van Oord is haar hele leven al gefascineerd door cirkels. Ze is uitgever, b...

Gesponsorde boeken