Hebban vandaag

Leesclubs /

Inschrijven voor YA Leesclub 'Hush, hush' van Becca Fitzpatrick

Een onmogelijke, hemelse liefde. Het ideale thema om een leesclub aan te wijden en dat doen we met ‘Hush, hush’ van de Amerikaanse schrijfster Becca Fitzpatrick. Schrijf je nu in voor de twaalfde YA Leesclub!


Hush, hush is het eerste deel in de vierdelige reeks van Becca Fitzpatrick. De eerder verschenen serie wordt nu door Moon uitgegeven in een prachtig nieuw jasje. De eerste twee delen zijn nu al te koop, dus heb je Hush, hush straks gelezen en smaakt het naar meer? Dan kun je meteen door met het volgende boek. Deel drie en vier verschijnen bovendien al in februari 2016.  

Over Hush hush
Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?  

Leesclub
De leesclub rond Hush, hush gaat rond 20 december van start in de Hebban Young Adult Leesclub. Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk. Je kunt je via het formulier aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. (Je kunt natuurlijk ook meedoen met een eigen exemplaar). Wat moet je daarvoor doen?  

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier hier
2. Vul in het tekstveld in: je gebruikersnaam op Hebban + je leeftijd + waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.  

Voorwaarden
* De inschrijfperiode sluit op woensdag 16 december 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd. De looptijd van de leesclub is circa vier weken.
* Aanmelders uit de genredoelgroep (15 – 25 jaar) krijgen voorrang op overige aanmeldingen.
* Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.  

Ook als je het boek zelf al in bezit hebt, kun je natuurlijk met je eigen exemplaar meedoen aan de discussie op de Leesclub Pagina.    
Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Inschrijven voor YA Leesclub 'Hush, hush' van Becca Fitzpatrick

 

Gerelateerd

Over

Becca Fitzpatrick

Becca Fitzpatrick

Becca Fitzpatrick is een Amerikaanse schrijfster van young adult boeken. Een paa...

Gesponsorde boeken