Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Leesclub 'Daan & Nadia' van Esther Walraven: de inschrijving is geopend

door Lindy (Hebban Crew) 1 reactie
Een verhaal over de onvoorspelbaarheid van het leven. Zo is het YA-debuut van Esther Walraven het best te omschrijven. In ‘Daan & Nadia’ bespreekt ze heftige thema’s als misbruik en kanker. Schrijf je nu in voor deze bijzondere leesclub!


In haar nieuwe boek Daan & Nadia dromen beide hoofdpersonages van een beter leven. Bij de altijd optimistische, zeventienjarige Daan wordt een hersentumor ontdekt en hij moet vechten tegen de dood. De depressieve, vijftienjarige Nadia wordt misbruikt en beschadigt zichzelf. Als zij in het ziekenhuis belandt, ontmoeten de twee elkaar en ontstaat een hechte band. Daan helpt Nadia het leven weer van de zonnige kant te bekijken, terwijl hij door haar leert accepteren dat het leven zich niet altijd van haar beste kant laat zien.        

Proeflezers vergeleken Daan & Nadia al met The Fault in our Stars (Een weeffout in onze sterren) van John Green. Een groter compliment kon de schrijfster niet krijgen, vertelt Esther Walraven in het interview op Hebban. Ben jij benieuwd naar dit Nederlandse YA-verhaal?   

Kijk snel op de Leesclubpagina van Daan & Nadia! Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Leesclub 'Daan & Nadia' van Esther Walraven: de inschrijving is geopend

 

Gerelateerd

Over

Esther Walraven

Esther Walraven

Esther Walraven is universitair docent psychologie en schrijfster. In 2014 debut...

Hebban Spots

Daan & Nadia

22 volgers

Welkom bij de Hebban Leesclub rond 'Daan en Nadia', het YA-debuut van Esther Walraven. We zijn ook te vinden op Twitter (@HebbanLeesclub) en Facebook.com/hebbanleesclub. Het eindverslag is...

Gesponsorde boeken