Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Is een van deze boekentips hét cadeau voor jouw vader?

door Hebban Crew 23 reacties
Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Natuurlijk geef jij je vader(figuur) een van de mooiste cadeaus die je hem kunt geven: een boek. Maar welke gaat het worden? Laat je inspireren door onderstaande boekentips.

DE BESTE CADEAUTIPS VOOR VADERDAG

Oppenheimer van Kai Bird en Martin J. Sherwin, vertaald door Henk Moerdijk, Frans van Delft, Margreet de Boer en Martine Both

Een portret van een briljante en ambitieuze man wiens werk een vernietigend einde maakte aan de Tweede Wereldoorlog. Een boek om inzicht te krijgen in ons verleden en onze keuzes voor de toekomst.

Non-fictie Pulitzer Prize

Interne dreiging van Matthew Quirk, vertaald door Kees van Weele

Eric Hill heeft zijn leven gewijd aan de geheime dienst en beschouwt de dienst als zijn familie en zijn levensdoel. Ondanks zijn haat voor de corruptie in DC blijft hij loyaal. De regering wordt aangevallen en hij is de enige die de dreiging kan verslaan.

Thriller Boek van de Maand

Alle zondaars zullen bloeden van S.A. Cosby, vertaald door Henk Moerdijk

Titus Crown is de eerste zwarte sheriff van Charon County, dat in de afgelopen decennia slechts twee moorden heeft gekend. Hij weet als geen ander dat in Charon geheimen altijd onder de oppervlakte blijven etteren.

Thriller

De Man met Duizend gezichten van Lex Noteboom

In het oosten van de voormalige Sovjetstaat is een rebellenleider opgestaan die het volk verenigt in een opstand tegen het regime. Terwijl de Russische geheime dienst en de CIA zich met het conflict bemoeien, gaat Daniel de strijd aan met de ongrijpbare rebel.

Thrillerprijs Debuut

Het xoanon van Jan van Aken

Beaujon, een vrijbuiter met een neutraal paspoort, leidt in Constantinopel een comfortabel leven. Dat verandert als hij betrokken raakt bij een aanslag op een antiek monument, waarbij een onschatbaar voorwerp zou zijn buitgemaakt.

Historisch

Gezeik van Pepijn Lanen

Ex-rapper en eindeloos struggelende midlifer Aad vergeet een belangrijk familieweekend. Hij zet alles op alles om zijn vrouw en wereldwijze kinderen te bewijzen dat hij hun bestemming heus zal bereiken, probleemloos en op tijd.

Literatuur

Perspectieven van Laurent Binet, vertaald door Liesbeth van Nes

Florence, zestiende eeuw. De oude kunstenaar Pontormo is vermoord. Op de plaats delict wordt een obsceen schilderij gevonden met daarop afgebeeld Maria de’ Medici, dochter van de hertog van Florence.

Detective

De tawl van Philip Dröge

Dröge duikt, op de fiets, in de curieuze geschiedenis van Nederlandstalig New York en New Jersey. Langs kleine paadjes, over hoge heuvels en aan de oevers van rivieren vindt hij zelfs nu nog resten van het Nederlandstalige verleden.

Non-fictie

Demon Copperhead van Barbara Kingsolver, vertaald door Monique ter Berg en Jetty Huisman

Een beeldend en episch verhaal over een jongen die opgroeit te midden van armoede en drugsverslaving. Een hedendaagse variant op David Copperfield.

Literatuur Pulitzer Prize

De schipbreuk van de Wager van David Grann, vertaald door Robert Neugarten

Tijdens de achtervolging van een Spaans galjoen verging HMS The Wager in slecht weer voor de kust van een verlaten eiland. Zijn de overlevenden helden of muiters?

Non-fictie

Deze nieuwe unisex leesbril van Looplabb is een echte eyecatcher voor de liefste papa!

De anti-kras coating zorgt ervoor dat de lenzen niet beschadigd raken door slijtage. Verkrijgbaar in 8 kleuren en ook als zonneleesbril. Elk montuur wordt geleverd met een duurzame opbergetui. Kijk op Looplabb.com voor alle opties.Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Is een van deze boekentips hét cadeau voor jouw vader?