Hebban vandaag

Nieuws /

Isabel Allende bezoekt Nederland en België

Van zaterdag 17 oktober tot en met woensdag 21 oktober treedt de Chileense auteur op in Den Haag, Amsterdam, Zwolle en Gent, naar aanleiding van de verschijning van haar nieuwste roman 'De Japanse minnaar'.


Op zaterdag 17 oktober, zal Allende geïnterviewd worden door Hebban recensent Mirjam Burger in de prachtige boekhandel Waanders In de Broeren (Zwolle). Het interview zal beginnen om 19:30 uur, deuren open vanaf 19:00 uur. Kaarten voor deze avond kosten € 5,-.

Een dag later, op zondag 18 oktober, heeft de lezer twee mogelijkheden om Allende te ontmoeten. Op zondagmiddag vanaf 14:00 uur wordt de Chileense auteur geïnterviewd door Hebban redacteur Jet Steinz op de tweede etage van De Bijenkorf op De Dam (Amsterdam). Toegang voor dit interview is gratis, maar er zal een zeer beperkt aantal staplaatsen beschikbaar zijn.

's Avonds zal er in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag een speciale avond zijn waar schrijfster Niña Weijers (De consequenties) Allende zal interviewen. Tussen de vragen door zal actrice Lindertje Mans voorlezen uit De Japanse minnaar. Deze avond begint om 20:00 uur en kaarten kosten € 15,-. Dit is inclusief een goodiebag met een gesigneerd exemplaar van het boek Portret in sepia.

Allende sluit haar bezoek af in België waar ze op dinsdag 20 oktober wordt geïnterviewd door journaliste Linda Asselbergs in het Kunstencentrum Vooruit (Gent). Het interview zal beginnen om 20:00 uur en kaarten kosten € 5,-.

Vanwege het drukke programma is er helaas geen tijd voor signeersessies na deze evenementen.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Isabel Allende bezoekt Nederland en België

 

Gerelateerd

Over

Isabel Allende

Isabel Allende

Isabel Allende (1942) is een Chileense schrijfster. Als diplomatendochter r...

Gesponsorde boeken