Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Ja, ik wil niet van Eliza Kennedy wordt verfilmd

In het interview dat Eliza Kennedy had met Hebban vertelde de New Yorkse schrijfster dat er een film gaat komen van haar debuut Ja, ik wil niet.
En ja, we mochten er al een artikel over publiceren!


Over Ja, ik wil niet
Lily Wilder is een twenty something topadvocaat uit New York, wiens trouwdag met rasse schreden nadert. Haar verloofde is een man die deugt en van haar houdt, daar niet van. Het probleem is echter dat Lily wilder niet alleen superslim en buitengewoon zelfverzekerd is maar niet echt in staat is om trouw te zijn aan een man. Ze vraagt zich af of wat de mooiste dag van haar leven zou moeten zijn, niet haar grootste vergissing ooit zal zijn.

Over de verfilming van Ja, ik wil niet
Material, het productiebedrijf van Spiderman-acteur Tobey Maguire en en Matthew Plouffe hebben de filmrechten gekocht van Eliza Kennedy´s debuutroman Ja,ik wil niet. Het boek zal worden verfilmd in samenwerking met producer Helen Estabrook die op het idee kwam om Ja, ik wil niet te verfilmen. Elzia Kennedy zal zelf het script schrijven.

Over het interview met Eliza Kennedy
Op 5 juni vond het interview van Eliza Kennedy met Hebban recensente Diana van Eynde plaats in Amsterdam. Zodra Diana van Eynde het interview heeft uitgewerkt, plaatsen wij het op Hebban Feelgood. Nog heel even geduld...
Over de auteur

Natascha van der Stelt

461 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Ja, ik wil niet van Eliza Kennedy wordt verfilmd

 

Gerelateerd

Over

Eliza Kennedy

Eliza Kennedy

Eliza Kennedy studeerde aan de University of Iowa en Harvard Law School. Na haar...

Gesponsorde boeken