Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Jan Boskamp: zijn leven zoals je niet eerder las

Sportredacteur Geert Vermeir schets in zijn nieuwe boek een indringend portret van Jan Boskamp, rasechte Rotterdammer en bij de kijkers van het programma Veronica Inside beter bekend als de goedlachse man die regelmatig een stoot uitdeelt. Op Hebban lees je nu een Sneak Preview van 'Voetbal stelt niets voor' van Geert Vermeir en maak je kans op een exemplaar!

In de kinderjaren van Jan Boskamp ligt de kiem van zijn obsessie met de Tweede Wereldoorlog. In die jaren leerde hij ook te knokken, wat hem maakte tot de man die hij vandaag is. De Rotterdammer voor wie gewoon al gek genoeg is. Dankbaar voor wat hij allemaal heeft bereikt, en ervan overtuigd dat het niet meer dan normaal is dat hij wat teruggeeft aan de maatschappij. 

'Godver Geert,' gooit Jan vloekend de deur open, 'je zou hier een uur geleden wezen!' Op een vroege oktoberochtend hebben we afgesproken om naar het duel van Feyenoord tegen Ajax te gaan. Precies op tijd belde ik aan en hij schoot als een speer uit de zetel. Er hangen geen gordijnen voor de ramen, net als bij mijn uit Rotterdam afkomstige schoonvader. Dat ik te laat zou zijn, is de klassieke mop om te doen happen.


Sportredacteur Geert Vermeir, die al vele jaren met Jan samenwerkt, schetst een indringend portret van een bijzondere man, die het eigenlijk maar niets vindt dat er naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag een boek verschijnt. 'Een boek over mij? Goed Geertje, als je me maar niet voor de voeten loopt!'

Op Hebban lees je nu een fragment van dit boek:

Naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug. Voetbal stelt niets voor is onlangs verschenen bij uitgeverij Angèle. De opbrengst van het boek gaat gedeeltelijk naar Tomorrow4Isibani, het goede doel waar Jan Boskamp al vele jaren zijn schouders onder zet.


 

Win!

Fans van Jan Boskamp of ben je benieuwd welk levensverhaal deze bijzondere man heeft? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Voetbal stelt niets voor. Doe mee aan de winactie!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Jan Boskamp: zijn leven zoals je niet eerder las

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken