Hebban vandaag

Nieuws /

Jan Paul Schutten schrijft kinderboek over het NOS Jeugdjournaal

Schrijver Jan Paul Schutten gaat voor zijn nieuwste kinderboek een week achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal.

In samenwerking met het NOS Jeugdjournaal werkt de schrijver aan een informatief kinderboek over het bekendste nieuwsprogramma voor kinderen. Het programma heeft iedere dag een nieuwe uitzending, maar er gebeurt het nodige voor het zover is. Hoe gebeurt dit en wat komt er allemaal bij kijken? Wat is eigenlijk nieuws en hoe worden nieuwsitems gemaakt? Het zijn een aantal voorbeelden van vragen waarop de jonge lezer antwoord zal krijgen in dit bijzondere boek.

Tijdens zijn verblijf op de redactie van het NOS Jeugdjournaal gaat Jan Paul Schutten alle geheimen van het Jeugdjournaal onthullen. Het resultaat van zijn onderzoek zal te lezen zijn in Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal. Het boek wordt voorzien van illustraties van Katrien Holland, die enkele weken geleden aan de rubriek De Tekentafel mee deed op Hebban. 

De verschijning van het boek Achter de schermen bij het NOS Jeugdjournaal staat gepland voor januari 2016 en verschijnt bij uitgeverij Kluitman. Het boek wordt uitgegeven ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van het NOS Jeugdjournaal.

(Illustratie: Katrien Holland en uitgeverij Kluitman)Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Jan Paul Schutten schrijft kinderboek over het NOS Jeugdjournaal

 

Over

Jan Paul Schutten

Jan Paul Schutten

Jan Paul Schutten schrijft voornamelijk informatieve boeken voor kinderen, over ...

Katrien Holland

Katrien Holland

Katrien Holland (1964) studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in ...

Gesponsorde boeken