Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Je bent geweldig, de 25e Jill Mansell!

Kijk jij ook smachtend uit naar het nieuwe boek van Jill Mansell, 'Je bent geweldig'? Dan word je vast blij van dit nieuws: het 25e boek van Jill Mansell verschijnt vandaag als e-book en over precies een maand in een vrolijk vormgegeven paperback! En op Hebban Feelgood kan je nu alvast een preview lezen!

Over Jill Mansell
Op veel websites van auteurs vind je zakelijk geschreven, serieuze biografiën. Zo niet op Jill Mansell’s website. Geheel in de stijl van haar boeken, heeft ook haar online biografie humor.
Zo bekent ze dat ze teveel tv kijkt en dat ze niet kan bakken. Nadat ze een taart had gebakken voor een kerstfeest in het ziekenhuis waar ze toen werkte, moest ze toezien hoe haar collega’s de taart als frisbee gebruikte.
Ze besluit met de mededeling dat ze gelukkig wel kan twitteren en ook op Facebook is te vinden.

Over Je bent geweldig
Hallie heeft een geheim. Ze is verliefd. Hij is de perfecte man voor haar, maar het zal nooit wat kunnen worden. Op hulp van haar vrienden hoeft ze niet te rekenen, want voor zover die weten heeft ze niet lang meer te leven. De tijd glipt tussen haar vingers door.

Flo heeft een dilemma. Ze vindt Zander geweldig. Diens verschrikkelijke zus zal in het minst geamuseerd zijn door het idee dat Flo en Zander vrienden zijn – laat staan meer dan dat.

Tasha heeft een probleem. Het is niet haar bijnaam ‘Bin Girl’ na een genante gebeurtenis met een creditcard. Het is haar nieuwe vriendje. Hij is het avontuurlijke type. En zij is bang dat een van zijn avonturen op een dag verkeerd afloopt.

Je bent geweldig
begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

Preview Je bent geweldig
"Nu
Oké, tijd voor een bekentenis. De afgelopen twee jaar heb ik jullie allemaal gevraagd om me drie dingen over jezelf te vertellen. Maar ik heb jullie nooit iets over mijzelf verteld. Wat jullie waarschijnlijk niet erg eerlijk vonden. Maar het is op dit moment één uur ’s nachts. Ik zit achter in een auto op weg naar Londen en heb besloten om openheid van zaken te geven. Dus daar gaan we dan.
1. Ik ben achtentwintig, ik heb taaislijmziekte en ik had eerlijk gezegd nooit verwacht zo lang te zullen leven.
2. Twee uur geleden ben ik gebeld door mijn transplantatiecoördinator – ze hebben nieuwe longen voor me.
3. Ik ben nog nooit zo bang geweest. Ook opgewonden. Maar vooral bang. Omdat er iets heel groots gaat gebeuren en ik een lafaard ben en automatisch van het ergste uitga.

Dus nu weten jullie de reden voor deze onthulling. Het komt erop neer dat ik wil dat jullie snappen waarom dit misschien wel de laatste keer is dat ik iets voor de website schrijf. Hoewel ik natuurlijk met heel mijn hart hoop dat dat niet zo is. Nog één ding. Dank, dank, dank, aan de prachtfamilie van de donor voor dit geschenk, voor de ongelooflijke kans die jullie me hiermee geven. Ik zal jullie dankbaar zijn tot aan mijn dood en  "

Verder lezen? Klik dan hierOver de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Je bent geweldig, de 25e Jill Mansell!

 

Gerelateerd

Over

Jill Mansell

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor ...

Gesponsorde boeken