Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Je eigen boekenblog op Hebban

door Debbie (Hebban Crew) 135 reacties
Hebban is de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Met de duizenden lezers die elke dag Hebban bezoeken is het dan ook de perfecte plek voor jouw boekenblog. Graag willen we jou helpen een mooie blog op te zetten waar je dagelijks, wekelijks, maandelijks je leeservaringen, recensies, boekwinkelbezoekjes en andere boekse dingen deelt.

Mijn eigen boekenblog

We helpen je bij het opzetten van je boekenblog, hebben prachtige banners voor je, geven je tips en inspiratie en staan je met hulp en advies ter zijde. Maar je boekenblog is verder helemaal van jou en jij bepaalt waar je over schrijft. De Hebban boekenblog gaat je eigen stukje Hebban worden. Een Hebban Boekenblog is erg makkelijk te starten en beheren en je belandt direct midden in een enorme groep lezers. Bovendien heb je de beschikking over de hele boeken- en auteursdatabase van Hebban. Schrijf jij heel leuke en interessante teksten, dan zou het zomaar kunnen dat we je eens in de spotlights zetten met je boekenblog. Bekijk een voorbeeld van een Hebban boekenblog.

Hoe kom ik aan een eigen boekenblog?

We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen. Wij bouwen daarna je blog voor je en geven je een seintje als hij klaar is. Dan kun jij aan de gang. Kies je titel verstandig. Vul bijvoorbeeld niet in 'Mijn Hebban boekenblog', want dan hebben we er daar straks een heleboel van. Kies een unieke naam, die helemaal bij jou en jouw blogs past. Denk even goed na over je aanmelding, want ook al kun je alles (behalve de url) later weer wijzigen, een goed begin is uiteraard wel het halve werk. Je kunt maar één keer een geweldige binnenkomer maken. Bij 'omschrijving' zet je de welkomsttekst voor jouw lezers, waarin je ze vertelt wat ze kunnen verwachten van je blog.

 

Inspiratie

Een Hebban Boekenblog gaat over boeken, lezen en/of schrijven, maar wat kun je daar nou allemaal over kwijt op je boekenblog? We hebben een hele rij ideeën voor je die je kunt gebruiken, maar het leukste is om gaandeweg je eigen plannetjes te maken en onderwerpen te verzinnen. Kijk ook bij andere blogs, niet om te jatten, maar wel om elkaar te inspireren.

 

Groepsblog

Wil je graag samen met vrienden of vriendinnen een Hebban Boekenblog starten, dan kan dat ook! In de toelichting van het aanmeldformulier zet je de namen, Hebban-gebruikersnamen en de mailadressen die aan die accounts hangen van alle bloggers.

Start je eigen boekenblog!

Heb je vragen over een Hebban Boekenblog, gebruik dan het contactformulier.

En mijn recensies dan?
Je hoeft niet druk bezig te gaan met al je recensies op Hebban overzetten naar je nieuwe boekenblog, want we gaan regelen dat je recensies zichtbaar zijn in je blog. Je blogs kunnen alsnog boekbesprekingen zijn, maar ook alles behalve boekbesprekingen. Dat mag je helemaal zelf weten.

Wat gebeurt er allemaal al?Je kunt de nieuwste boekenblogs hier vinden, bekijken en volgen. De meest recente artikelen in blogs en pages (inclusief leesclubs, fanpasges etc) vind je hier.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Je eigen boekenblog op Hebban

 

Hebban Spots

Het Boekbloggers Café

241 volgers

Ben jij boekblogger, bezoek je graag boekenblogs, wil je graag boekblogger worden? Ontdek hier de Hebban Boekenblogs, start er zelf eentje (samen of alleen) en laat je inspireren. Uitbaters van...

Gesponsorde boeken