Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Je eigen boek binnen enkele minuten gedrukt

Na Amsterdam is in Parijs vorige week een boekwinkel geopend waar klanten het boek van hun keuze binnen een vloek en een zucht kunnen laten drukken.

De Espresso Book Machine van Epstein stond zes jaar geleden al eens in de American Book Centre in Amsterdam een demonstratie te geven. En daar kunnen nog steeds boeken die je zelf hebt geschreven en/of boeken die niet meer in de handel zijn, worden gedrukt.

Nu is de boekdrukmachine in de Franse hoofdstad bedrijfsklaar. In de winkel aan de Rue Monsieur-Le-Prince 60 worden de boeken voor dezelfde prijs verkocht als in een klassieke boekhandel. De look and feel van de machinaal geprinte boeken is identiek aan de normaliter gedrukte.

De boekenwinkel in Parijs is een initiatief van uitgever Presses Universitaires de France (PUF). Klanten kunnen er met een tablet de 5.000 titels uit de catalogus van PUF en de miljoenen boeken uit het publieke domein raadplegen en bestellen. Dankzij de Book Machine kan binnen enkele minuten een boek van maximaal 850 pagina's gedrukt worden.

(Bron: Knack)Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Je eigen boek binnen enkele minuten gedrukt

 

Gesponsorde boeken