Hebban vandaag

Community /

Je leesjaar 2021 staat voor je klaar!

door Hebban Crew 42 reacties
Het is zover! Je hebt een jaar lang met veel plezier gelezen, nieuwe boeken ontdekt en die langer liggende titels eindelijk afgetikt. Wat zou het heerlijk zijn als je aan het eind van het jaar een compleet overzicht had van al die gelezen boeken. Niet alleen het aantal en de titels, maar bijvoorbeeld ook het aantal gelezen bladzijden, in welke genres je hebt gelezen, welke auteurs het vaakst in je 2021-lijst voorkomen en hoeveel sterren je in totaal hebt uitgedeeld.

Dat kan!


In Mijn Leesjaar kun je in één handig overzicht precies zien hoe jouw 2021 is geweest. Met de knop hieronder ga je direct naar je overzicht, dat vanaf nu zichtbaar is voor alle Hebban Reading Challenge-deelnemers. Hoeveel bladzijden heb je bijvoorbeeld gelezen, hoeveel sterren heb je uitgedeeld en van welke auteur las je de meeste boeken? Ook kun je zien in welke maand je het meest gelezen hebt en welke genres favoriet zijn geweest. Wie wil dat nu niet?

Naar jouw leesjaar

Je leesjaar vind je via bovenstaande button of via je Challenge-pagina (klik op 'Challenge' in de roze menubalk bovenin Hebban)

Tip: mist er op een boekpagina het aantal bladzijden? Wijzig het via de 'Boekinformatie wijzigen'-button die je op elke boekpagina vindt!

Heb jij geen overzicht? Niet getreurd; je hebt nog steeds een paar dagen om jezelf aan te melden en je boeken met terugwerkende kracht aan te vinken, zodat ook jij van je Mijn Leesjaar-overzicht kunt genieten.

Schrijf je in voor de Hebban Reading Challenge van 2021Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Je leesjaar 2021 staat voor je klaar!

 


Gesponsorde boeken