Advertentie

Hebban vandaag

Column /

Jette Schröder: LoveStory’s zijn van alle tijden!

Onlangs verscheen het zwijmelwaardige ‘Zomerliefde’, het eerste deel in de nieuwe LoveStory-reeks van Jette Schröder. In de boeken en op het web deelt de schrijfster het liefdesadvies dat ze vroeger zelf graag had willen krijgen, zo vertelt ze in haar exclusieve gastcolumn voor Hebban Junior! En dagdromen? Dat doet ze zelf ook nog steeds!


LoveStory’s zijn van alle tijden!
Marco was mijn allereerste liefde. Hij had blond haar, blauwe ogen en een grote snottebel aan zijn neus. Als de groene bel hem in de weg zat tijdens het buitenspelen, bood ik hem grootmoedig de mouw van mijn jas aan. Daar mocht hij dan zijn neus aan afvegen. Dat was in de kleuterklas.  

In de jaren daarna volgden nog vele verliefdheden. Jelle, Laurens, Benjamin, Arjan, Thiemo, Steven… Ik wilde dolgraag een vriendje, maar helaas was de liefde zelden wederzijds. Ik heb er heel wat tranen om gelaten.  

Dromen van een vriendje
Op de middelbare school werd de wens om een vriendje te hebben zo mogelijk nog sterker! Ik droomde van een lieve, leuke, betrouwbare jongen die er altijd voor mij zou zijn. Een jongen die zijn arm om me heen zou slaan als ik me rot voelde, die me altijd mooi zou vinden – zelfs met pluishaar – en die mij in bescherming zou nemen als anderen onaardig tegen me deden.  

Inmiddels ben ik al ruim zes jaar samen met Daan, die behoorlijk goed aan mijn droombeeld voldoet. En toch kan ik nog steeds genieten van de dagdromen die ik op school had. Dolblij zijn als je HEM in de gang tegen het lijf loopt, hopen dat HIJ je komt redden als je een lekke band hebt… Het maakte de dagen op school nét wat spannender.  

LoveStory’s voor iedereen
Daarom ben ik de serie ‘LoveStory’ begonnen; een reeks romantische verhalen voor tienermeiden die – net als ik vroeger – dromen over de liefde. Want dat doen meiden nog steeds! Kijk maar eens op het forum van Girlscene.nl, waar duizenden meiden schrijven over hun liefdesperikelen. De tijden zijn misschien een beetje veranderd, maar de dromen draaien altijd nog om dezelfde wens: een lief vriendje voor jou alleen.  

De ‘LoveStory’-verhalen spelen zich af in herkenbare situaties. Op school, op vakantie, op het bijbaantje… De meisjes in de boeken zijn eigenlijk heel gewoon. En dat betekent dat de LoveStory’s ieder meisje zouden kunnen overkomen. Zwijmelen maar! In elk boek vind je bovendien een liefdestest en een liefdesdossier met handige adviezen.  

Persoonlijk liefdesadvies
Bij een serie als ‘LoveStory’ hoort natuurlijk een uitgebreide website. Op JouwLoveStory.nl krijgen meisjes handige (en echt bruikbare!) tips voor hun eigen LoveStory. Hoe word je aantrekkelijk? Hoe knoop je een gesprek met hem aan? Hoe weet je of hij jou leuk vindt? Eigenlijk vinden meisjes op de website alle informatie die ik destijds zélf graag had gehad.  

Ook kunnen meisjes mij om persoonlijk liefdesadvies vragen tijdens het LoveStory-spreekuur. Ik beantwoord alle mailtjes met zorg. Daar geniet ik echt van. Het is dan nét alsof ik zelf weer even op school zit.  

Jaren geleden was mijn liefste wens het hebben van een eigen vriendje. Deze is inmiddels vervuld, en dus is het tijd voor een nieuwe wens. Ik hoop dat heel veel meisjes de LoveStory’s zullen verslinden en tot de ontdekking komen dat ook voor hun een LoveStory is weggelegd. Want zo is het echt!    


Hebban Junior geeft 5 exemplaren weg van Zomerliefde. Winnen? Klik hier of op het Giveaway-kader rechts van dit artikel.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Jette Schröder: LoveStory’s zijn van alle tijden!

 

Gerelateerd

Over

Jette Schröder

Jette Schröder

'YOU CAN MAKE ANYTHING BY WRITING' Bovenstaande woorden heb ik geleend van C.S....

Gesponsorde boeken