Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Julia Roberts in verfilming Harlan Coben-thriller

door Hebban Crew 1 reactie
Hollywoodster Julia Roberts gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van de laatste thriller van Harlan Coben, 'Fool me once'. Roberts neemt via haar maatschappij Red Om Films ook de productie voor haar rekening, meldt Deadline.

Oscarwinnares Julia Roberts (Erin Brokovich) speelt in Fool me once ene Maya, een pilote bij Speciale Operaties die na een oorlogsmissie weer thuiskomt. Als ze de beelden afspeelt, die door haar nannycam, een verborgen camera, zijn opgenomen, ziet ze iets wat ze niet begrijpt. Haar tweejarige dochter speelt met Maya's echtgenoot Joe, die twee weken eerder op brute wijze is vermoord. De centrale vraag in deze thriller is: Moet je wel alles geloven wat je met je eigen ogen ziet?   

Fool me once ligt sinds vorige week in de Amerikaanse boekhandel. Meerdere boeken van Harlan Coben verkeren momenteel in diverse stadia van verfilming, zoals The Five, Gone for Good, Tell no one en Six Years. De Nederlandse vertaling van het boek zal op 17 mei verschijnen onder de titel De verbeelding.

(Bron: Deadline)

 Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Julia Roberts in verfilming Harlan Coben-thriller

 

Gerelateerd

Over

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben (1962) is een Amerikaanse thrillerauteur. Hij debuteerde in 1990 me...

Gesponsorde boeken