Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Kans op hittegolf

De afgelopen weken was er nog weinig te merken van de meteorologische zomer die op 1 juni begon. Het leek eerder herfst, zo koud en nat was het. Gelukkig kunnen we afgaande op de optimistische krantenberichten dan toch eindelijk de winterjas definitief opruimen en de korte broeken tevoorschijn halen want er is kans op een echte hittegolf volgende week.

De Telegraaf meldt dat de kans op een hittegolf volgende sterk toe neemt als gevolg van tropische lucht die naar Nederland stroomt. Er worden volgende week dagen verwacht waarop het kwik tot boven de 30 graden kan stijgen.
Er is overigens pas sprake van een hittegolf als de temperatuur op vijf achtereenvolgende dagen hoger is dan 25 graden en op drie dagen bovendien boven de 30 graden uitkomt.

En als er nu geen hittegolf komt? Lees dan deze boeken die wij voor je hebben geselecteerd. Daar krijg je het vanzelf warm van.

Mijn nacht ontbloot – Jodi Ellen Malpas
Als Livy de uitnodiging van de mysterieuze M aanneemt, die haar een nacht lang wil aanbidden, zonder verplichtingen of gevoelens, zet ze niet alleen haar hart, maar ook haar veilige wereld op het spel. Hun verslavende, gevaarlijke en gepassioneerde relatie leidt hen naar hoogtes en diepten die ze nooit eerder ervaren hebben.

Zin. Mijn maand met Q - Jackie van Laren
Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke Wessel Quist, bijnaam Q, een wereldberoemde trance-dj en producer. En ondanks zijn overvolle agenda slaagt Q er ook nog in er een woest liefdesleven op na te houden: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive.
Nina de Wit solliciteert bij Q Productions op de vacature van personal assistant voor Q. Ze wil na haar hippieachtige, grenze­loze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man. Maar Q, gedreven door iets onbespreekbaars uit zijn verleden, blijkt allesbehalve burgerlijk te zijn.

Hitte – Lis Lucassen
Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Zoete bezitting - Maya Banks
Zij is een popster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Popzangeres Lyric Jones is een wilde meid die snel en intens leeft – altijd op de vlucht voor haar verleden en de nachtmerries die haar achtervolgen. Ze is gewend te krijgen wat ze wil, ook groupies. Hoe meer zielen in bed, hoe meer vreugd; maar diep in haar hart is ze vooral doodsbang om alleen te zijn.
Er zijn weinig dingen waar bodyguard Connor Malone minder zin in heeft dan oppas spelen voor een verwende zangeres op vakantie. Maar een deel van hem droomt ervan Lyric te temmen en haar te laten voelen hoe het is om bezeten te worden – lichaam en ziel – door één man.

Hier vind je een overzicht van alle Hebban Vandaag-artikelen en inspiratieboeken.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Kans op hittegolf

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken