Hebban vandaag

Leesclubs /

Keer terug naar huis met Rebecca Yarros in 'De kleur van Colorado'

door Hebban Crew 2 reacties
Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus, en dat zie je terug in haar boeken. Ze werd bekend met het schrijven van New Adult, maar gaat in haar laatste boeken meer richting de feelgood van Nicholas Sparks en Jojo Moyes. Met 'De kleur van Colorado' zet ze weer een emotionele achtbaan neer. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met deze feelgood.

Dat Rebecca Yarros dol is op militaire helden is niet zo vreemd; ze is al zeventien jaar met een militair getrouwd. Haar liefde voor lezen bracht haar troost als hij werd uitgezonden, en tijdens zijn derde tour besloot ze ook zelf de pen op te pakken. Hoe Yarros er de tijd voor weet te vinden met haar drukke persoonlijke leven is een raadsel, want het echtpaar heeft maar liefst zes kinderen. Haar jongste dochter is geadopteerd, waardoor Yarros ook nog een non-profit heeft opgezet om pleeg- en adoptiekinderen te helpen.

Haar vorige boek, De laatste brief, werd verkozen tot een van de beste boeken van 2019 door Kirkus Reviews. Ook haar nieuwste roman De kleur van Colorado wordt sinds verschijning goed ontvangen, en is nu ook verkrijgbaar in Nederlandse vertaling, van de hand van vertaler Erica van Rijsewijk. Haar boeken zijn het beste te omschrijven als een emotionele achtbaan, maar wel een die goed de tijd neemt om op te bouwen – zo komt het wel en wee van de personages goed bij de lezer binnen. Inmiddels is haar volgende boek alweer aangekondigd, en mogen we die volgend jaar waarschijnlijk ook in Nederland verwachten.

De kleur van Colorado

Camden Daniels keerde zes jaar geleden terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad in Colorado kon hem dat vergeven. Dus vertrok Camden - voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten. Rebecca Yarros vertelt een uniek verhaal over verlies en rouw, over leegte en liefde.

Leesfragment

Heb jij zin om de zomer in te gaan met een feelgoodroman vol emotie, romantiek en familiegeheimen? Hieronder vind je alvast een sneak preview. Overtuigd? Dan kun je je meteen inschrijven voor de leesclub die we organiseren.

Lees de eerste bladzijden

Over Rebecca Yarros

'Thanks to Yarros's beautiful, immersive writing, readers will feel every deep heartbreak and each moment of uplifting love in this tearjerker romance.' - Publishers Weekly

'This story gripped me from start to finish. The Last Letter is poignant, heartfelt and utterly consuming. I loved it!' - auteur Mia Sheridan (De wensmuur)

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!
Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal Schrijf je in voor de Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Keer terug naar huis met Rebecca Yarros in 'De kleur van Colorado'

 

Gerelateerd

Over

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade...

Hebban Spots

De kleur van Colorado

19 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'De kleur van Colorado' van Rebecca Yarros (Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....


Gesponsorde boeken