Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Community /

Kies jouw boek van 2020 (laatste kans)

door Hebban Crew 151 reacties
Voor het tweede jaar op rij kun jij op Hebban jouw boek van het jaar kiezen uit alle boeken die je in 2020 hebt gelezen. En of dat nu het mooiste, het spannendste of het meest aangrijpende boek is dat je las, dat bepaal je helemaal zelf. En het maakt ons ook niet uit of het boek dit jaar verscheen of dat je het al heel lang in je kast had staan.

Het 'Boek van 2020' is geen prijs, maar een eervolle vermelding voor het boek dat de meeste lezers op Hebban in het afgelopen jaar wist te bekoren. Het bijzondere aan het Boek van 2020 is dat elk boek dat in dat jaar werd gelezen door lezers kan worden gekozen. Nieuw of oud, bestseller of flop, oude klassieker of jonge debutant.

‘Een toplijst met de favoriete boeken van Hebban-lezers laat zien welke boeken er in dit jaar echt toe hebben gedaan. Maar wat ons betreft is elk boek dat door een lezer als favoriet van het jaar wordt gekozen het Boek van 2020.’ – Hoofdredacteur Sander Verheijen

Het Boek van 2020 met de meeste stemmen wordt op 31 december a.s. bekendgemaakt.

Mijn boek van 2020

Op deze pagina zie je de boeken die je in 2020 gelezen hebt. Klik op jouw favoriete boek om het te selecteren. We vinden het natuurlijk ook erg leuk om te horen waarom je juist dit boek hebt gekozen als jouw Boek van 2020.

Ontbreekt een boek dat je in 2020 gelezen hebt? Zet hem dan op je gelezen-plank met een datum in 2020.

Kies jouw mooiste boekOver de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Kies jouw boek van 2020 (laatste kans)